Do Karibiku přijela trávit příjemné chvilky s manželem, hudebníkem Rickem Ocaskem a dětmi. Pavlína si na dovolené užívala sluníčka a moře. S dětma se potápěla a po večerech vyrazila s manželem a přáteli na večeři.

Pavlína v sobě bývalou topmodelku rozhodně nezapře. Tělo má jako dvacetiletá a v jejím věku jí leckterá žena může jenom závidět a to o sobě Pavlína tvrdí, že nedrží žádné diety. Bývalá modelka se vystavila jen v miniaturních bikinách, navíc odhodila stud a sundala si i vrchní díl plavek. Při sprchování pak ukázala přírodní dvojky.

Fotogalerie
4 fotografie

Pavlína už je několik let šťastně vdaná za manžela Rika Ocaska, kterého si vzala v roce 1989. Seznámili se při natáčení klipu jeho kapely The Cars v roce 1984. Ric byl tehdy ženatý. Jak jeho jméno napovídá, má také české kořeny. Společně mají syny Jonathana Ravena (17) a Olivera Oriona (12).

A jak to Pavlína dělá, že pořád vypadá tak skvěle? „Recept na věčnou krásu nemám. Důležité je mít kolem sebe šťastnou rodinu a ostatní přijde samo,“ říká Pořízková.