Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nahá minulost: Jana Šulcová (†76) ve filmu ukázala vše v dobrém světle

/
  • Šulcová vše ukázala v dobrém světle.
    30. července 2023 ● 05:00

    Vávra, Kachyňa, Moskalyk, to je trojice slavných režisérů, v jejichž filmech odhalila svoje půvaby skvělá česká herečka Jana Šulcová, která 28. července zemřela. 

  • 1.

    Dobré světlo

    Neztratila se ani na poli filmové nahoty, především ve vrcholném snímku tohoto žánru, a to Kachyňově Dobrém světle (1986).

    Její pózování před nabuzeným fotografem Karlem Heřmánkem je opravdu hodně sexy!

  • 2.

    U ňader to neskončilo

    Scéna má navíc dobré světlo, což se už nedá říct o další perle filmových odhalení Jany Šulcové, Vávrově filmu Oldřich a Božena (1984). Tam je světla málo, nicméně i tak vyniká fyzická přitažlivost Jany Šulcové, která zde stojí zcela nahá v mrazu před dveřmi Oldřicha.

    V obou snímcích se odkrývání rozhodně nezastavilo jen u ňader. »Dolní« záběry jsou nepochybně cenným dokumentem doby, tedy let osmdesátých.

  • 3.

    Zrcadlo

    Oběma filmům předcházel opět Moskalykův Portrét z roku 1982, který nabízí »cool« záběry na hereččina nevelká, ale pěkná prsa. Málokdo ví, že velice decentní odhalení nabídla herečka i v sedmém dílu televizního seriálu Dobrodružství kriminalistiky. Jana Šulcová krátce ukáže svůj hrudník v odrazu zrcadla, nápadité…

  • 4.

    Rozvod s nevěrníkem a utajený milenec

    Jana Šulcová se rozvedla s nevěrným manželem Oldřichem Víznerem (76), s nímž měla dvě dcery Rozálii a Terezu. Poté na dlouhou dobu propadla depresím, které zaháněla alkoholem. 

     

    "Po rozvodu jsem měla milence, kteří by ani na mučidlech nepřiznali, že jsme spolu měli románek, a nepřiznám to ani já. A ti, co nejvíc křičí, že se mnou něco měli, ti lžou. Hodně mužů mě milovalo, ale hodně z nich mi taky omezovalo život. Člověk není okroužkovaný holub ani balík, aby někomu patřil. Nemít kamarádku je horší než nemít chlapa,“ vysvětlovala Šulcová.

    Fotogalerie
    44 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 40

pragonos: Také to nějak nechápu. Po smrti velmi dobré herečky se vytahnou fota z filmů kde se svlékla. Jaký to má smysl. Je to absolutní znevážení paní herečky. Ani v Blesku mi to nedává smysl.Copak smrt člověka je povolením k takovýmto blbinám.

(02. 08. 2023 07:46)

maxpax: Ten článek je víc jak nefér . Šulcová zemřela a Blesk vytáhne její nahé filmové fotky . Byla to velmi dobrá herečka. Některá se do role svlékne, jiná roli odmítne. Byla štíhlá, přirozená a hezká.
Máme desítky budižkničemic, které se svlékají nepřetržitě, chlubí se kde se dá plastikama, umělým poprsím a plastikama vagíny. Přitom je to to jediné co umí a přínos žádný. Snad jen pro nějaké úchyly, co si nad jejich fotkama poslintají klávesnici.

(30. 07. 2023 13:46)

naidka: To je nějaká časosběrná diskuze. Známé firmy vyškrtané.
Jinak - jakmile někdo umře, Bleskáči vytáhnou jeho dluhy nebo nahé fotky.

(30. 07. 2023 08:45)

Uživatel_5629124: No jo, ale vždyť je to dole rozmazaný🙄 tak jak jí mam prozkoumat🤔🤓 já chci Janičku nahou!🙏😋

(30. 07. 2023 07:54)

jenik jiraku: nahá nic moc. oblečená super

(30. 07. 2023 06:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy