Za plastické operace již Anna a Lucy utratily v přepočtu přes šest milionů korun. Obě Australanky musejí mít vše stejné. Umělá poprsí, výplně rtů, falešné řasy i obočí. „Naše těla musí být stejná,“ řekly dvojčata webu News.com.au.

A ženám nejde jenom o to, aby vypadaly stejně, ale aby žily i stejné životy. Podle vlastního tvrzení jsou jejich těla stejná na 99,99 %, z čehož jsou děvčata samozřejmě na větvi. A aby vše stihly podle sourozeneckého harmonogramu, mají i stejného přítele.

Anna i Luccy chodí s elektrickým mechanikem Benem Byrnem (32). A není to žádný rozmar, protože s ním chodí již čtyři roky. Inu, vztah to tradiční rozhodně není, ale kolik normálních vztahů dnes vydrží takto dlouho?

O tom, že svoje soužití berou sestry vážně, svědčí i to, že chtějí otěhotnět ve stejnou dobu. A i když na miminka ještě připravené nejsou, děti milují a těší se na ně. Jsou ochotny podstoupit i umělé oplození, aby děti měly ve stejnou dobu.

Že stejně nemusí otěhotnět ve stejnou dobu, je zřejmě nad jejich chápání. „Neexistovaly bychom bez sebe,“ tvrdí Anna a Lucy, které drží i stejnou dietu. Přece nemůže jedna vážit méně než druhá, že?

Fotogalerie
17 fotografií