Vnadná Nidia García se postarala o pořádný poprask v mexickém policejním sboru. Policistka si totiž při boji se zločinem našla čas i na focení pořádně pikantních snímků. Fotka ze služebního auta, na které pózuje nahoře bez se zbraní v ruce, obletěla celý svět. Zřejmě byste ji teď našli u nejednoho policisty ve skříňce.

Policejní šéfové měli ale jiný názor a půvabná Mexičanka dostala padáka. Navíc se bývalé policistce rozpadla rodina, protože snímek zjevně fotil někdo jiný. „Byl úplně zhnusený tím, že jsem dovolila jinému muži fotit takové snímky a odešel z domu,“ přiznala Nidia britskému serveru MailOnline.

Expolicistka rovněž uvedla, že snímek vznikl téměř před rokem a šlo pouze o „nevinnou hru“ s parťákem. „Můj parťák je pro mě jako bratr. Nemám s ním žádný románek, ani s nikým jiným. Fotili jsme to jen pro pobavení,“ dodala. Problém nastal ve chvíli, když policistka ztratila telefon a někdo jí začal vyhrožovat, že pokud se s ním nevyspí, tak snímky umístí na internet. Podle ní to byl někdo z policejního sboru. Nidia samozřejmě odmítla a tak se stalo to, co se stalo. 

Ale jak se říká, když ti osud zavře jedny dveře, jinde ti otevře druhé. Nidia téměř okamžitě dostala nabídku od lechtivého klubu a teď je z ní žádaná striptérka, která si vydělá i 16,5 tisíce korun za vystoupení. Navíc ji na Facebooku sleduje přes 100 tisíc lidí a je z ní nová mexická celebrita.

Fotogalerie
6 fotografií