Doma má nezaměstnaná žena pět dětí, ovšem dobrý příklad jim tedy zrovna nedala. Se staženými kalhoty a v podřepu vykonala potřebu na válečný památník v centru města Grays. Přímo za bílého dne. Nevadilo jí ani to, že si opodál hrají děti.

K močení si navíc vybrala opravdu tu nejnevhodnější dobu, jelikož k incidentu došlo minulý čtvrtek a hned na příští den vycházelo výročí bitvy na Sommě. Na monument tak lidé pokládali věnce z vlčích máků, aby vzdali úctu více než 400 tisícům vojáků, kteří při bojích zesnuli. Ovšem Martin si s ničím takovým hlavu nelámala a na kytice si ulevila.

Přímo při činu byla ovšem vyfocena a její snímky s holou zadnicí se rázem dostaly i na internet. Žena se rázem nechtěně stala hvězdou sociálních médií a zanedlouho ji za její faux pas všichni odsoudili. Policie ji posléze obvinila z jednání v rozporu s dobrými mravy a poslala do vazby. V oranžovém vězeňském mundúru a s pouty na rukou pak blondýnu v neděli přivedla stráž před městský soud v Basilldonu. Zde Martin vehementně popírala, že by na památník močila. Cítí se prý nevinná.

 

Fotogalerie
6 fotografií