Soused James Hicks totiž viděl v domě, který měl být prázdný, rozsvíceno. Zavolal proto strážce zákona. Ti, když přijeli na místo, našli v domě překvapenou dvojici během soulože. Realitní makléřka nejdřív tvrdila, že ona a Joshua Leal (27) jsou manželé, kteří si dům právě koupili.

Jenže poté si policisté prověřili její doklady a Seloff šla raději s pravdou hned ven. Přiznala, že je realitní makléřkou, která dům prodala. Průšvih se ale začal ještě více stupňovat. Policisté totiž začali cítit v domě podezřelý zápach a vzápětí v něm našli bong – skleněnou pomůcku na kouření marihuany.

Drogu pak našli dokonce i u Seloff, která přiznala, že patří jí. Jak ona, tak její amant skončili na policejní stanici. Obviněni byli z nedovoleného vniknutí na soukromý pozemek. Makléřka má navíc z ostudy kabát a hrozí jí, že přijde o místo. Na internetu se přitom velkohubě chlubila svou profesionalitou.

Marisa věří, že její nefalšovaná touha pomáhat lidem, společně s poctivostí a morální zásadovostí, z ní tvoří nepřekonatelného partnera pro úspěch v obchodech s realitami jakéhokoliv typu,“ píše se o ní v realitní kanceláři. Jistě taková je, když si odmyslíte lhaní policistům a kouření lehkých drog.

Fotogalerie
11 fotografií