Kvůli děsivému zmrzačení byl Mohammed dlouhá desetiletí panic. Bez penisu to prostě nešlo. Pak mu ale lékaři vytvořili novou a umělou chloubu. S patnácticentimetrovým robotickým a nafukovacím penisem nakonec přišel loni o klobouček se zkušenou profesionálkou.

Prostitutka Charlotte Rose (36) si ale nenechala zaplatit a tvrdila, že je pro ni ctí, že může Mohammeda zaučit. Od té doby si ale Brit mockrát nevrznul a nevypadá to, že by se mu ženy hrnuly do náruče. Všimla si ho ale rajda Paola Saulino, která na sebe ráda veřejně upozorňuje, když jde o sex.

Bylo by skvělé, kdybych na něm mohla použít své schopnosti. Nikdy předtím jsem umělý penis neviděla. Možná je větší a lepší než normální penis,“ řekla Paola Star. S Britem se rozhodně chce sejít a ukázat mu, co v posteli umí. Tedy pokud mu nebude vadit, že toho Paola už hodně za sebou. I před sebou.

Určitě by to byla zábavná zkušenost. Když k tomu dojde, rozhodně neřeknu ne,“ dodala Paola. Inu, Mohammede, jestli chceš zůstat u promiskuitních žen a být jenom zábavná atrakce, máš další možnost si užít legrace. Brit se k nabídce italské prostopášnice ještě nevyjádřil.

Fotogalerie
54 fotografií

Podívejte se na další umělý penis. Tento má ale žena:

Video
Video se připravuje ...

Polonahá žena s umělým penisem se prodává v galerii v centru Prahy Ladislav Novák/BPŽ