Uplynulo teprve sedmnáct měsíců od její svatby. Jak se ale zdá, manžel na ni a její zvrhlé touhy nestačil. Potřebuje mladé masíčko. Dvojnásobná matka Amanda Schweitzer svedla teprve třináctiletého žáka, kterého měla vyučovat. A pořádně na to doplatila.

Podle dostupných informací ze soudního spisu odvezla Amanda dotyčného žáka, známého jenom jako C. A., k sobě domů do domu, který měl tři ložnice. Tam ho svedla a donutila k sexuálnímu styku. Jak moc se chlapec bránil, není jasné, ale zákony mluví v její neprospěch jasně.

Přivezla ho k sobě domů, svlékla si šaty a přinutila ho k sexuálnímu styku,“ uvedla obžaloba. „Poté spolu měli sex v ložnici,“ dodala. Není přitom jasné, zda byl chlapec jedním z těch, kterým učitelka posílala hanbaté fotografie. Chování učitelky však samozřejmě nezůstalo bez odezvy.

Ve škole byla nucena odejít na neplacenou dovolenou. Obžalována přitom byla z prvního stupně znásilnění. Soud stále probíhá. Situace však pro učitelku nevypadá nejlépe. A co chudák manžel, který musí snášet to, že je paroháč kvůli o několik dekád mladšímu chlapci.

Fotogalerie
3 fotografie

 Podívejte se, jak vypadá sex na balkoně: