Vadí jí, že její ňadra jsou povislá a dle jejích vlastních slov vypadají jako „Tenisáky v ponožkách.“ Nyní proto chce po doktorech, aby jí poprsí zvětšili do velikosti basketbalových míčů. Že bude vypadat jako karikatura, ji netrápí. Přesně o to jí jde.

Na velikosti záleží

Určitě si myslím, že větší znamená lepší. Mám ráda umělý vzhled. Chci vypadat jako, že to je hotové,“ prohlásila v reality show Botched. Během dospívání se cítila prý hodně neatraktivní. „Trvalo mi to nějakou dobu, než jsem chtěla začít být atraktivní ženou,“ prohlásila.

Krystina promluvila i o jedné ze svých minulých kosmetických operací. Jde o tu jednu z nejvýraznějších, konkrétně o prsní dvorce ve tvaru srdcí. „Bradavky ve tvaru srdcí byly doplňkem, jak bych to řekla, jako přidání nějaké dekorace,“ řekla Krystina v televizi.

Zhubla 90 kilo

Britka posedlá kosmetickými operacemi se přitom přiznala, že první zvětšení prsou podstoupila už v 17 letech. Podvázat si nechala i žaludek a následně po této proceduře shodila neuvěřitelných 90 kilogramů. Z toho, že se všem nebude líbit, si starost nedělá. „Nebude to každého vkus, ale nestarám se o to. Nechci být typ každého,“ uzavřela.

Fotogalerie
32 fotografií