Ačkoliv tu noční podniky byly už od pradávna, jejich návštěva je stále velké tabu. Odvážlivci, kteří takový klub navštíví, se o svůj zážitek jen tak nepodělí. Většinou si jej nechávají pro sebe nebo se svěří jen svým nejlepším kamarádům, kteří mezi sebou jako správní muži samozřejmě drží basu. I proto jsou noční podniky pro gentlemany zahaleny rouškou tajemství.

Legenda v Praze

Určitě jste již slyšeli o legendárním pražském erotickém klubu ShowPark. Tento noční podnik pro gentlemany se otevřel již v roce 1998 a v aktuální době má dvě pobočky, které se nachází v Pražské tržnici a v blízkosti I. P. Pavlova. Jedno mají společné... V prostorách klubů MARKET a DaVINCI na vás čekají okouzlující ženy, které jsou připraveny splnit vám jakékoliv přání. 

Stud stranou

Každý občas potřebuje vypustit páru. Do nočních podniků pánové nejčastěji vyráží za zábavou a za ženskou krásou. Prostě užít si večer plný žen, smyslné atmosféry a erotického jiskření – ideální relax pro ty, kteří zrovna potřebují načerpat nové síly do pracovního, ale i partnerského života. V ShowParku se můžete těšit na luxusní bar plný vybraného alkoholu, samozřejmě na oblíbený dámský striptýz a na soukromé pokoje à la Amsterdam. Ať se chcete jen vypovídat, postěžovat si na všední starosti, nebo od návštěvy nočního podniku očekáváte něco víc, v ShowParku si vždy přijdete na své.

Striptýz, střešní apartmán a láhev sektu

ShowPark DaVINCI najdete jen pár kroků od I. P. Pavlova. Nachází se v klasicistní budově, která je součástí Pražské památkové rezervace a spadá i do světového kulturního dědictví chráněného organizací UNESCO. Za zmínku také stojí fakt, že toto místo plné diskrétní atmosféry a vzrušující zábavy se nachází v prostorách bývalého kostela, kam se lidé dříve chodili zpovídat ze svých hříchů. Pro náročnější klientelu je zde připraven stylový střešní apartmán s okouzlujícím výhledem na noční Prahu a opravdu velkou postelí, která přímo svádí k hříchům… Ke každému pronájmu navíc dostanete láhev sektu. Vzrušující zábava plně ve vaší režii tak může začít!

Nekonečná jízda v pražských Holešovicích

I v ShowParku MARKET, který se nachází v Pražské tržnici v Holešovicích, si můžete užít spoustu zábavy. Kochejte se pohledem na nádherná těla tanečnic a užijte si žhavou show! Sexy dívky jsou tu od toho, aby se postaraly o vaši zábavu až do brzkých ranních hodin. Pokud je vám to málo, přijďte se podívat na speciální vystoupení v podobě vzrušující lesby show, drsných sadomaso hrátek či svůdné autoerotiky. Objednat si můžete i privátní show v luxusně zařízených pokojích, které podtrhnou jiskřivou atmosféru celého večera. Co se bude dít za zavřenými dveřmi, je už jen na vás a vámi vybrané dívce…