Drobná nudistka cestuje kolem světa a podle The Sun říká: „Svlékla bych se kdekoliv, kde je teplota vyšší než 21 stupňů Celsia.“ Tedy skoro kdekoliv. Snaží se totiž alespoň trochu respektovat místní zákony. „Nejsem si jistá, zda bych se svlékla v Dubaji,“ dodala k tomuto tématu.

Jednou jsem už utíkala, přiznává

Přesto se už několikrát dostala do křížku se zákonem. „Už mě párkrát načapali během nudistického focení. Naštěstí jsme pokaždé vyvázli s varováním,“ vzpomíná Sarah. Jednou však měli namále. „Jednou v Ohnivém údolí u Las Vegas jsme doslova utíkali před strážcem parku,“ přiznává nudistka.

Fotografkou, která ji zvěčňuje v rouše Evině, je většinou její vlastní sestra. Sarah o sobě moc dobře ví, jak ráda provokuje lidi. „Jako nenapravitelná provokatérka jsem ústavně neschopná nevyužít možnost provokovat lidi,“ přiznává Američanka, která vyznává naturalistický vzhled, a proto se neholí.

Prodávala chlupy z podpaží

V minulosti ale již prodala fetišistům chlupy z podpaždí. Nyní se ale již tímto směrem neubírá, protože jak sama přiznává, není to to, co by jejích 45 tisíc fanoušků na instagramu a 65 tisíc na youtube, chtělo vidět. Od Sarah tak můžeme čekat další hanbaté fotky. „Rodina mě v tom 100% podporuje,“ uzavírá.

Fotogalerie
37 fotografií