Lucie, která se označuje za luxusní společnici, se k placenému sexu dostala už jako studentka. Byla to ambiciózní vysokoškolačka se zájmem v golfu, cestování a dobrém vínu. Přivydělávala si jako hosteska, a právě to ji spolu s jejím dokonalým zevnějškem postupně přivedlo na cestuu luxusní společnice zámožných mužů.

Video
Video se připravuje ...

Svou tvář nechává Lucie v anonymitě. Instagram

 

Nejdříve zkoušela štěstí pod agenturami, což ji ale nevyhovovalo. Proto si postupně sama vybudovala síť klientů, kteří byli ochotni za její společnost utratit nemalé sumy. Lucie byla tehdy single a tento styl života jí vyhovoval. Prožila díky němu mnohé, což by jinak nebylo možné. Vždy si přitom ostražitě hlídala soukromí. Pravou identitu nikdy nezveřejnila. Jinak ale příliš tajnůstkářská není. Součástí její profese ovšem byla i daň v podobě samoty.

Sexuální experimenty

Všechny nové zážitky, cestování, rozmazlování od mužů a samozřejmě i sexuální experimenty, které bych rozhodně v běžném partnerském životě nemohla tolik zažít, uspokojovaly mé touhy po tři roky natolik, že jsem neměla na vztah ani pomyšlení,“ přiznala. Jenže jednoho dne pochopila, že je čas posunout se dál.

„Čas od času mě přepadala myšlenka, že by možná bylo fajn se nevracet stále do prázdného bytu, a když mám volný čas, bylo by hezké ho trávit nejen s přáteli a rodinou,“ přiznala upřímně.

Zkušenosti chce sdílet nejen na webu 

Rozmařilý život plný luxusu mi bude chybět, ale mé racionální já zvítězilo, a tak jsem se začala pomalu připravovat na odchod z branže,“ uzavřela luxusní prostitutka. O svých zážitcích z branže se autorka známého blogu My Secret Passion Life rozhodla vydat knihu, která ponese příznačný název Můj tajný život.

„Víte, holky jako já nemají na čele napsáno Prostitutka. Rozhodně tak ani nevypadáme. Pravda je taková, že luxusní společnici na první pohled nepoznáte a dost možná to ani nezjistíte, i když to bude vaše dcera nebo nejlepší kamarádka. Jediný způsob, jak nahlédnout do života jedné z nás, je, že vám to jedna z nás dovolí. A právě o tom bude moje kniha Můj tajný život,“ říká Lucie.

Fotogalerie
107 fotografií