Kissová (polibková) tvrdí, že lze sperma polykat přímo z dávky od přítele, nebo ho smíchat do smoothie nápoje, uvedl web The Sun. Jako osobní trenérka ho matka dvou dětí nazývá „přírodním multivitaminem.“ Ejakulát totiž obsahuje vitamin C, hořčík a vápník.

Sperma je úžasně čisté, hlásá

Jeho čistota je prostě úžasná. Lidé se zásobují těstovinami, ale ve skutečnosti je to o tom, dbát na své zdraví a sledovat, co se dostává do vašeho těla. (Sperma) je přírodním multivitaminem, je dostupné, je přírodní a je zdarma. Jediné, co potřebujete, je denní dávka,“ říká o spermatu.

Je to normální součást mého života – obsahuje spoustu výživy, vitaminů a minerálů,“ dodává. Odborníci si ale z tohoto tvrzení ťukají na čelo. „Existují stovky mýtů, jak se ochránit před Covidem-19. Většina z nich jsou opravdu jen mýty,“ řekla Dr. Sarah Jarvisová.

Vědkyně: Nevěřte tomu!

Nápad pití semene v sobě nemá ani špetku vědeckého pozadí a je upřímně znepokojující,“ dodala a na závěr prohlásila: „Prosím, neposlouchejte tyto nesmysly.“ Kissová prozradila, že než se před dvěma lety seznámila s přítelem, používala darované sperma od kamaráda.

Fotogalerie
88 fotografií