Video
Video se připravuje ...

Sexy babička se vzteká poté, co jí smazali profil na sociální síti pro pubescenty Instagram

Obě nestydaté modelky si vydělávají na eroticky laděné stránce OnlyFans slušné obnosy. Konkrétně v přepočtu přes milion korun týdně. A to už jsou slušné prachy za to, že jsou nestydaté kokety, které se nebojí odhalovat před nadrženými fanoušky. Ti je za to samozřejmě bohatě odměňují, což se odráží na kontech žen. Jenže teď se obě tyto krásky rozhodly, že pomůžou těm, kteří mají hluboko do kapsy. Přispějí nemalými částkami na charitu.

Sara věnuje 20 % ze svého výdělku na pomoc zvířátkům. Stejně tak podpoří i lidi v nouzi, kteří potřebují oblečení, léky a jídlo. „Přispěji, protože ráda pomáhám. Jsou tu totiž lidé, kteří se probouzejí bez toho, aby měli co jíst a nevědí, co dělat. Většina peněz jde na pomoc lidem z Venezuely, mojí země. Využila jsem agentury s dobrou reputací, aby poskytly jídlo, oblečení a léky, kterých je nyní nedostatek,“ prohlásila brunetka podle Daily Star.

Pomoc zvířátkům

Také ráda pomáhám zvířatům. Ať už příspěvky útulkům, nebo když vidím na ulici zvíře, snažím se ho nakrmit. Když je nemocné nebo zraněné, vezmu ho k veterináři,“ dodala. V přepočtu 130 tisíc korun také poslala do Kolumbie, aby se tamní děti žijící v bídě, špíně a chudobě dočkaly hraček k Vánocům. Dobrosrdečná Sara doufá, že inspiruje další nemravné modelky, které žijí v luxusu, aby pomohly ostatním. A jak se zdá, je úspěšná.

Mezitím totiž Gina Stewartová, která si s oblibou nechá říkat nejvíce sexy babička světa, pomáhá charitě po svém. Letos už vybrala v přepočtu 4 miliony korun na pomoc obětem masivních australských požárů, které zdevastovaly tamní přírodu a zabily nespočet zvířat. Ale i nyní chce o Vánocích pomoci charitě. „Nevím, kolik přispěji, protože vše záleží na tom, kolik vydělám. Doufám ale, že to bude slušná částka,“ vysvětlila sexy babča.

Ukážeme vám rozkroky za jídlo

Gina se navíc spojila s někdejší modelkou Playboye Jennou Bentleyovou a obě požádaly fanoušky, aby přispěli potřebným jídlem výměnou za obsah na OnlyFans zdarma. „Cítíme, že tento rok bychom rády pokračovaly ve využívání našich OnlyFans profilů k tomu, abychom pomohly těm v nouzi. V následku pandemie stoupla nezaměstnanost a lidé prosí o jídlo zdarma poprvé v životě. Žádáme o příspěvky do potravinových bank,“ uzavřela.

Fotogalerie
153 fotografií