Elena Ivanickaya z ukrajinského Černigovu je na sociálních sítích velmi populární. Na instagramu má téměř 73 tisíc sledujících, kteří většinou očumují její vnady a postavičku jako lusk. Jenže v roce 2017 proti sobě značnou část fanoušků poštvala. Rozčílila je do té míry, že to rezonuje na sociální síti až dodnes.

Video
Video se připravuje ...

Prsatá modelka Elena Iwanickaya. Instagram

A to kdykoliv, když zveřejní fotografii svého bezsrstého kocoura rasy Sphynx. Yashu totiž nechala v roce 2017 potetovat. Na hrudník mu nechala tatérem vytvořit okřídleného egyptského boha Anubise. Ochránci zvířat jí od té doby bombardují nelichotivými zprávami a komentáři o tom, jaká je to mrcha a že by se za sebe měla stydět.

Jsi hnusná, píšou jí

Tohle není v pořádku. Smaž fotku a jdi se léčit,“ napsala jí jedna žena. „Ježíši, zachraňte někdo tu nebohou kočičku,“ zděsil se na sociální síti muž. „Jsi hnusná a týráš lidi,“ dodal další. Ukrajinská bloncka si z toho ale evidentně nic nedělá a fotky svého mazlíčka zveřejňuje jako na běžícím páse dál a dál.

Video
Video se připravuje ...

Kocour Yasha má kvůli hloupé paničce tetování 

Život kocoura je lepší než tvůj. Možná je to pro tebe peklo, ale cítí se v pořádku. Nebyl kastrován a nikdy nebude. To by bylo opravdové týrání. Zašla jsem na veterinu a byli s tím v pohodě. Veterinář byl navíc přítomen, když mu tetování dělali, takže bylo vše pod kontrolou,“ prohlásila prsatice podle The Sun. Odpůrce tím ale rozhodně nepřesvědčila.

Kocour musel pod narkózu

O kocoura je pečováno s láskou a starostlivostí. Je velmi chytrý a užívá si svůj život. Tetování bylo vytvořeno na vrchní vrstvě kůže. Pouze do hloubky 1 až 2 milimetry. Necítil žádnou bolest. Hned po proceduře se choval normálně,“ dodala bezohledně. Nebohý Yasha přitom musel jít kvůli jejím tetovacím rozmarům pod narkózu.

Fotogalerie
41 fotografií