Pracovala jako cukrářka v Londýně a kariéru cukrářky měla dobře rozjetou. V roce 2016 si však uvědomila, že ji dosavadní práce s pevnou pracovní dobou a ne moc velkým výdělkem nenaplňuje. S prací v cukrárně proto sekla a rozhodla se pro svobodné zaměstnání. Začala pracovat na plný úvazek jako domina! O své nové práci hovoří jako o lukrativní kariéře.

Za týden si podle jejích slov dokáže vydělat tolik, co si vydělala za měsíc. Jako domina už pracuje pět let a svou práci zbožňuje, ačkoliv jí občas přinese nečekané situace. Náplní práce dominy je podle dvaatřicetileté Londýňanky pomoci klientům objevovat jejich skryté touhy, ať jsou jakékoliv. „Existuje fetiš na všechno,“ řekla Adreena pro britský deník Daily Star s tím, že se například setkala s klientem, který miloval, když mu dovolila jíst její nehty na nohou a prach z její škrabky na nohy.

„Také jsem se ocitla v několika vtipných situacích. Například jsem byla s jedním párem z Libanonu na hotelu a objednali si do jejich pokoje nějaké sexuální hračky a to včetně f***ing machine. Nabídli mi to a já jsem vždycky jeden chtěla, tak jsem to vděčně přijala. Jsou však velmi těžké a nemohla jsem to zvládnout sama. Odcházela jsem z hotelu na vysokých podpatcích a v kožichu a snažila jsem se vypadat nonšalantně a přirozeně,“ směje se Adreena s tím, že za ní klopýtal hotelový sluha se sexuální hračkou v podpaží.

Na setkání s klienty si Adreena vždy do tašky dává latexové rukavice, poutací lana, dřevěné vařečky a bičíky. S klientem údajně tráví i pět hodin v kuse. „Vstávám mezi 5.–8. hodinou ranní a svůj den zahajuji vyřizováním administrativy,“ uvádí s tím, že to zahrnuje vyřizování emailů, práci na sociálních sítích, plánování výletů či placení účtů. Zároveň nikdy nevynechává cvičení. „Musím každý den nosit latex a spodní prádlo, takže nikdy nevynechávám tělocvičnu,“ vysvětluje s tím, že kolem druhé hodiny odpoledne otevírá své studio na první schůzku. „Takže kolem jedné hodiny jdu svého žaláře, připravím prostor a připravím se na své první setkání,“ uvádí Adreena s tím, že před vypuknutím pandemie měla až tři setkání denně. Svou práci naprosto miluje a podle ní je o tom, že pomáhá lidem oslavovat jejich sexualitu.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Fotogalerie
21 fotografií