Šokující reportáž odvysílala rádiová stanice Radio4 v Dánsku. Reportérka Louise Ficherová se vydala do víru velkoměsta a zavítala do swingers klubu Swingland ve městě Ishøj. Reportáž se měla zabývat tím, jak klub funguje po zrušení restrikcí nařízených kvůli covidu-19.

Lahodná žena

Fisherová se rozhodla zpovídat návštěvníky klubu a to zrovna neortodoxním způsobem. „Ah, hm, můžeš mi říct, co teď vidíš?“ ptá se podle informací The Copenhagen Post v reportáži a muž jí odpovídá: „lahodnou ženu.“

V jeden okamžik je navíc pouze v reportáži slyšet pleskání těl o sebe. Reportérka však prý usoudila, že kdyby s návštěvníky pouze mluvila, aniž by se zúčastnila sexuálních hrátek, neřekli by jí tolik, kolik potřebovala.

Povolení souložit

„Swingers scéna je velmi uzavřené prostředí. Věděla jsem, než jsem přišla, že nezískám úplný přehled, ale měla bych mezi mnou a jimi alespoň vytvořit určitou důvěru,“ vysvětlila Fischerová s tím, že dostala povolení od vedení rádia, aby takto reportáž vypadala, ale vše bylo její rozhodnutí.

„Mysleli si, že je to naprosto nový úhel a plně věřili, že jsem dělala jen to, co jsem chtěla,“ dodala reportérka. Ke kauze se vyjádřila i šéfka programu Radio4 Tina Kragelundová. „Myslím, že je skvělé, když naši reportéři experimentují s tvorbou žurnalistiky a hledají nový způsob,“ uvedla. 

Rodiče poslouchali, jak sexuje

„Nemám přítele, to mi to rozhodně ulehčilo,“ uvedla se smíchem pro New York Post s tím, že reportáž slyšeli i její rodiče, kteří se tomu zasmáli a uvedli, že je statečná. 

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

Fotogalerie
24 fotografií