Lana Michaelsová, která pochází z Edinburghu, ale nyní žije se svým partnerem Shawnem ve Španělsku, se objevila v pořadu This Morning. Popisovala v něm rozhodnutí začít kojit svého partnera! „Připadá nám to naprosto přirozené a normální,“ popsala žena, která u sebe opět uměle vyvolala laktaci. Prý se tak cítí více žensky a sexy. Koneckonců kojení prý dokáže pěkně rozproudit krev před sexem. 

„Chtěla jsem zkrátka zpět své mléko, vždycky jsem se tak cítila více sexy a myslím, že Shawn mi jen pomůže, když ho bude sát,“ udivila Lana všechny u televizních obrazovek. Aby Lana dosáhla laktace i mimo těhotenství, bere speciální bylinné přípravky. Tři dny po užití zdravotního doplňku se Laně objevila první kapka mléka. Tehdy ho Shawn i poprvé ochutnal. 

„Je to opravdu úžasné propojení,“ vysvětlila Lana na kanálu Channel 4 v dokumentu kde popisuje, jak kojí svého snoubence. Podivná praktika ale nemá u některých lidí pochopení. Jak v pořadu uvedl přísedící Holly Willoughbyová, kojení je prý kvůli páru zbytečně sexualizováno. Dále naznačila, že rodiče Shawna jistě takové praktiky nepodporují. „Ne, určitě to tak není, prsa obecně jsou dost sexualizována, naše kojení na tom nic nemění,“ odvětila Lana, která má dvě děti.

„Když jsme s tím začali, připadalo nám to divné. Přeci jen to není věc, kterou by dělal každý druhý. Jsme ale otevření a zkusili jsme to,“ uvedl Shawn s tím, že nikdy v životě necítil tak skvělé propojení. Co se týče názoru příbuzných obou milenců, rodiče Lany jsou s kojením naprosto v pohodě. Shawnovi rodiče jsou odtažitější, ale údajně to začínají postupně chápat. „Ta myšlenka musí dozrát a rozhovory jako tyto situaci jen pomohou,“ podotkla Lana. 

„Myslím, že kojení v dospělosti je stále považováno za tabu, protože předpokládáme, že by to dospělí neměli dělat, ale mléko je opravdu výživné a je pro nás jako stvořené. Mám Lanino mléko moc rád,“ svěřil se Lanin přítel.

Jak uvedl deník Daily Mail, podle Lany odvysílání pořadu zvedlo vlnu pochopení. Lidé si prý přejí být více otevření a údajně se jí ozvaly i ženy, které podobné praktiky touží také vyzkoušet. 

Fotogalerie
12 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Pornoherečka radí: Jak ho navnadit sexy předehrou BPŽ