Jak uvedl deník Daily Star, čtyřiadvacetiletá kráska, která na platformě Onlyfans vydělává miliony, tvrdí, že sex je jejím životním posláním. „Ale abych řekla pravdu, po osmadevadesáti zářezech jsem to přestala počítat. Zapisovala jsem si je do takového tajného deníčku,“ sdělila žena s tím, že hvězdičku dostal ten, co byl v posteli skvělý a srdíčko ten, který jí přirostl k srdci. „Mám zvláštní úděl svést úplně každého na zemi,“ tvrdila sebevědomě. 

Kazumi si myslí, že na pět set mužů v posteli se dostala už v jednadvaceti letech. Přičítá to především množstvím party a orgií, kterých se zúčastnila. Podle svých slov se byla schopna vyspat i s padesáti muži najednou.

„Na swingers párty jsem nebyla poprvé, je super, že mohu následovat své sexuální touhy,“ vysvětlila. Sex považuje především za zábavu. „Máme ochranu a chodím se testovat,“ řekla, proč není takový počet partnerů problém. 

Jak Kazumi uvedla, na tisícovku mužů chce dosáhnout ještě před třicítkou. „Bude to jedna velká party a velké finále si schovám pro někoho výjimečného,“ vysvětlila. „Jsem na dobré cestě ten cíl splnit,“ dodala. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Koronavirus swingers orgiím nepřál. Jak to vypadalo v oceňovaném klubu, prozradil majitel Jiří Marek

 

Fotogalerie
42 fotografií