Pěkný poprask vyvolala odvážná internetová modelka. Lechtivé video, které natočila na místním letišti, se na webu objevilo minulý měsíc. Místní její sexy postava ani trošku nenadchla. Plní vzteku nahlásili sličnou dívku na policii. 

Kriminalistům netrvalo dlouho a hvězdu portálu Onlyfans 6. prosince zadrželi na vlakovém nádraží. Šéf místní policie Muhamorah Fajarini potvrdil, že dívka si natáčení svého videa předem připravila. „Je to nevhodné, ukazuje svá ňadra i genitálie na veřejném prostranství. Na letišti musí být dodržována přísná pravidla a tento druh vulgárního chování je zakázán,“ uvedl. 

„Podezřelá byla zatčena na vlakovém nádraží a byla zadržena. Okamžitě byla převezena do Jogdžakarty,“ potvrdil kriminalista s tím, že rajda bude mít teď pěkné oplétačky se zákonem. Lechtivé video jí tak přijde draho.

Když se ale ze šlamastiky dostane, větší počet sledujících ji určitě nemine. „Mám mnoho fanoušků, venku mě poznávají,“ potvrdila kráska s tím, že si slávu užívá a ráda cestuje. „Jsem takový kočovný typ,“ vysvětlila. 

Jak uvedl deník Daily Star, pokud bude krasotince prokázána vina, hrozí jí až dvanáct let v base podle indonéského zákona o pornografii a dalších šest let podle zákona o informacích a elektronických transakcích.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Koronavirus swingers orgiím nepřál. Jak to vypadalo v oceňovaném klubu, prozradil majitel Jiří Marek

 

Fotogalerie
70 fotografií