Jak uvedl deník Daily Star, s natáčením videí na sociální sítě začala dívka v roce 2016. Na své začátky si moc dobře vzpomíná. „Moje první video bylo o tom, jak čůrám do potoka,“ uvedla hrdě s tím, že ačkoli šlo o krátké video, její fanoušci po ní močení poté doslova vyžadovali. 

„A tak jsem čůrala do bikin, spodního prádla kombinéz, odpadkových košů, váz s květinami nebo kdekoli venku,“ popsala Američanka svou bujnou fantazii. A zašla ještě dál. Zjistila, že na bizarním „kontentu“ se dá vydělat. Svou moč začala prodávat. Lékařský šálek moči nabízí v přepočtu za tisíc pět set korun. Těm, kteří si objednají více, zajistí slevu. 

V životě se dívka neztratí. „Prodávám také vlastní videa, jak ty šálky plním, aby moji fanoušci věděli, jak jejich objednávka vzniká,“ vysvětlila. Kutie uvedla, že jednou z nejčastějších věcí, které slýchá od svých fanoušků, je, že jsou překvapeni, že může čůrat tak dlouhou dobu. „Mám i desetiminutová videa,“ potvrdila. „Před podobnými scénami obvykle vypiji alespoň dva obří šálky čaje,“ popsala svůj trik. 

Video
Odemknout video

Linda Lovelace - první světová pornostar Videohub

 

Fotogalerie
10 fotografií