Žádaná modelka má ke svým prsům přímo osobní vztah. "Teď jsem se svými ňadry konečně spokojená. A říkám jim Pamela a Dolly. Stejně jako jiné ženy mám jedno prso větší, a to je zrovna Dolly, ale nevím teď, které to je," říká se smíchem.

Dodává také, že si musí na ňadra dávat pozor, aby zase nedošlo k nějakému defektu a nemusela opět na opravu. Na otázku, zda v tom případě není lepší, že teď nemá žádného přítele, Hanka odpovídá: "No, to nevím, myslím, že bych nějaké masáže potřebovala! Ale jsem v pohodě a spokojená, mám dost obdivovatelů, mě to tak teď stačí. Rozhodně si nesednu na zadek před rádoby boháči, kterých jsou na každém večírku milióny a myslí si, že dostanou každou."

Fotogalerie
2 fotografie

Modelka samozřejmě nemá vůči plastické chururgii žádné předsudky. Do dalšího zákroku se ale nehrne. "Prsama to zatím končí. Možná ve čtyřiceti budu mluvit jinak, ale teď určitě nic takového."

Po plastice o ní výrazně stoupl zájem, letos už nafotila tři kalendáře. Zcela nahá na nich ale nebude. "Svlíknu se, ale nikdy nebude vidět všechno. Kvůli tomu jsem si prsa nenechala dělat, abych je každému ukazovala," tvrdí Mašlíková.