Diana Kobzanová byla jedna z prvních modelek, která si v Česku nechala zvětšit poprsí. Zákrok podstoupila společně se svou dlouholetou kamarádkou Kateřinou Průšovou. Zatímco Diana si nechala prsa zvětšit jen na dvojky, Katka se od operace pyšní plným poprsím velikosti tři. Jak se před časem Blesku přiznaly, o pracovní nabídky po 'vylepšení' nemají nouzi.

Autor: 

Diana Kobzanová

Autor: 

Kateřina Průšová

Miss ČR 1996 Petra Minářová byla při zvětšování prsou opatrná. Nedala na doporučení a místo trojek souhlasila pouze se dvojkami. Po čase se to ale Monice rozleželo v hlavě a nyní lituje, že předtím nesouhlasila přeci jenom z těmi trojkami. Podstoupit opět bolestivou operaci se jí pochopitelně příliš nechce.

Autor: 

Petra Minářová

Zviditelnění v reality show VyVolení přivedlo pod skalpel Kateřinu Langerovou. Katka operaci vůbec netajila, naopak nechala si celý zákrok a následnou rekonvalescenci médii důkladně zdokumentovat. Kačenka se přiznala, že větší prsa byla její tajné přání a slibovala si od nich i lepší pracovní příležitosti.

Autor: 

Kateřina Langerová

Přítelkyně fotbalisty Radoslava Kováče modelka Klára Medková si prsa nechala zvětšit pro dobrý pocit. Dvojky jí stály 60 tisíc a Klára se přiznala, že k rozhodnutí podstoupit plastiku ji pomohla také dobrá zkušenost jejích kamarádek Diany Kobzanové a Kateřiny Průšové. Příklady táhnou…

Autor: 

Klára Medková

Druhá vicemiss ČR pro rok 1999 Jitka Kocurová přiznala, že vlivem diet, které kvůli modelingu držela, se jí změnil metabolismus a v dospívaní zastavil růst. Ňadra si nechala zvětšit na trojky a je s nimi velice spokojená.

Autor: 

Jitka Kocurová

Hana Mašlíková měla jako jedna z mála českých celebrit pooperační komplikace. Způsobila se ji ale sama. Nedala totiž na rady lékařů, svými novými prsy se chtěla okamžitě pochlubit, a nenosila zpevňující podprsenku. Levé prso se jí zdeformovalo, a proto musela na operaci ještě jednou. Poté si už dala velký pozor, aby všechno bylo v tom nejlepším pořádku. Se svými čtyřkami nyní nafotila již tři kalendáře a nabídky na přehlídky se k ní jenom hrnou.

Autor: 

Hana Mašlíková

Ani Česká Miss 2007 Lucie Hadašová se nedočkala úplně perfektního výsledku, což ona sama rozhodně popírá a nový tvar svých prsou si pochvaluje. Fotografie však mluví jasně. Místo plného výstřihu působí její dekolt spíše povisle a posmutněle. Je-li však jeho majitelka spokojená…

Autor: 

Lucie Hadašová

Kdo se na operaci teprve chystá?

Romana Pavelková: Budu mít trojky

Mesárošová se šestkami a 'vyšpulená' Agáta