Zahraniční krásky

Britney Spears

Britney Spears
Autor: Magazín Q

Zpěvačka Britney Spears se nechala v těhotenství zvěčnit několikrát. Nakonec však jako matka nedopadla právě nejlépe. Její dva syny - Seana Prestona a Jaydena Jamese - má v péči zpěvaččin exmanžel Kevin Federline, protože Britney propadla drogám a alkoholu.

Milla Jovovich

Milla Jovovich
Autor: Babyrazzi.com

Krásná herečka a modelka Mila Jovovich se jen pár dní před porodem dcerky Ever Gabo Anderson neostýchala svléknout pro kampaň neziskové organizace Clothes Off Our Back, která získané peníze přerozděluje potřebným dětem. Na mateřství se jí prý nejvíc líbilo, jak přibrala. Její dokonalá postava se jí však chvíli po těhotenství vrátila.

Demi Moore

Demi Moore
Autor: Vanity Fair

Byla jednou z prvních celebrit, jež se nebály ukázat těhotenský pupek. Pro magazín Vanity Fair se svlékla, když čekala v současnosti již s exmanželem Brucem Willisem dceru Rumer. Odhalila se prý proto, aby ukázala, že i těhotné ženy jsou krásné a jedinečné.

Monica Bellucci

Monica Bellucci
Autor: Vanity Fair

Svůdná italská herečka, která se nebála ukázat před kamerou vše, se rovněž odhalila v pokročilém stádiu těhotenství. Čekala zrovna dceru Devu se svým manželem Vincentem Casselem.

Christina Aguilera

Christina Aguilera
Autor: Marie Claire

Zpěvačka Christina Aguilera žije hektickým životem. Koncertuje, natáčí nové CD a představila nový parfém. Při všem tom shonu stihla i odhalené fotografie pro magazín Maria Claire. S manželem Jordanem Bratmanem čekali syna Maxe Lirona.

Domácí krásky

Gábina Partyšová

226628:gallery:true:true

Česká moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová předvedla své bříško na decentních fotografiích pár dní před porodem. Dítě čekala s manželem Josefem Koktou a 14. prosince 2007 se jim narodil syn Kristián.

Sára Saudková

226655:gallery:true:true

Před objektiv fotoaparátu si v těhotenství stoupla i fotografka Sára Saudková. Své tělo dokázala ukázat v mnoha pozicích a dokázala, že nahota jí rozhodně nevadí.

Zdroj: Nový čas