Stala se novou tváří podprsenek Wonderbra a její tvář a především tělo rázem znají lidé takřka po celém světě.

Katie Green (20) - Obvod hrudníku: 88 cm


Čerstvou tvář značky Wonderbra, dceru hrobaře a prodavačky ze supermarketu, si zástupci společnosti vybrali z tisíce vnadných uchazeček. Získání ní prestižní zakázky ale Katie štěstí nepřineslo. Krátce poté její bývalý snoubenec vyzradil detaily z jejich milostného života.

"Sex s Katie byl neuvěřitelný. Když jsem se vracel z práce, nacházel jsem ji v posteli oblečenou v sexy prádle a v podvazcích. Dělali jsme to třikrát i čtyřikrát za noc," chlubil se internetovému portálu ZeeNews její někdejší milenec Martyn. Teď jí nezbývá než doufat, aby ještě nezveřejnil soukromé video ze společné vášnivé noci. Dost na tom, že se už nyní internetem šíří snímky, v nichž Katie pózuje nahá ve společnosti dvou dívek.

 

226591:gallery:true:true



I TYHLE OKOUZLILY SVĚT...
Eva Herzigová (35)  - Obvod hrudníku: 95 cm

Když se Eva v nadživotní velikosti vyzývavě usmívala na billboardech v podprsence n Wonderbra, způsobila na ulicích dopravní kolaps a nárůst tržeb firmy Wonderbra o 40 %! Rodačce z Litvínova kampaň na podprsenky otevřela dveře modelingu. Eva má v bance odhadem přes 313 milionů korun.

226592:gallery:true:true

 



Adriana Karembeu Sklenaříková (37) - Obvod hrudníku: 87 cm

Smyslné rty, krásný úsměv, sexy pohled, plný dekolt a dlouhé nohy, které se zapsaly do 'Guinnessovky' - tajný sen spousty mužů! Při castingu na Wonderbru si Adriana Karembeu vycpala podprsenku ponožkami a vyhrála! To byl ale jediný podfuk na kráse, kterého se dopustila.

226589:gallery:true:true


Dita von Teese (35) - Obvod hrudníku: 96 cm

Říká o sobě, že je cudná a stydlivá, ve skutečnosti už v devatenácti vystupovala ve striptýzových barech, neváhala natočit porno ani svléknout se pro Playboy. Dita von Teese, symbol hříšné elegance a bývalá manželka kontroverzního zpěváka Merilyna Mansona, touží po kariéře herečky, ale zatím marně.

226590:gallery:true:true