Jak se zdá, tak Krainová možná konečně našla svého vysněného muže.  Podnikatel Karel Vágner, aptří ve svém oboru mezi nejúspěšnější podnikatele. Vágner má ale i zajímavého koníčka! Disponuje luxusní sbírkou aut!

,,Rok jsem studoval v Americe, kde jsem se zamiloval do vozů značky Jeep,“ prozradil Vágner, který má ve své kolekci kousky za mnoho milionů korun. „Prostě jako skoro každej chlap má rád auta,“ komentuje drahý koníček jeden z přátel úspěšného podnikatele. Vágner založil například ekonomický deník a v současnosti mu patří módní televize Fashion TV. Vedle toho je spolumajitel mediálního internetového impéria.

452905:gallery:true:true

Vágner disponuje obřím autem Cadillac Escalade, jehož cena se pohybuje kolem tří milionů. Ve stejném voze měl nedávno autonehodu golfista Tiger Woods. Karel má dále ve své sbírce Jaguara XJR a BMW X5. A také Mercedes ML, který věnoval své bývalé přítelkyni a matce svého syna. "S bývalou přítelkyní má skvělé vztahy, což potvrzuje i fakt, že spolu nadále podnikají,“ prozradil Vágnerův kamarád.

Fotogalerie
1 fotografie