Na portálu Sleviště.cz teď najdete jedinečnou nabídku: Namísto původních 6 999 korun si projížďku nejrychlejšími sporťáky světa můžete dopřát jen za 999 Kč! Neskládáte navíc žádnou kauci, nepodepisujete žádnou směnku. Prostě si vyberte automobil, nasedněte a užijte si nevšední jízdu! Zážitek absolvujete na letišti u Plzně a potom v běžném provozu. A že je v e-shopu Sleviště.cz opravdu z čeho vybírat:

Lamborghini Gallardo – 5litrový desetiválec

Lamborghini Gallardo – 5litrový desetiválec
Autor: sleviste.cz
Gallardo, též nazývané jako babylambo, se začalo vyrábět v roce 2003 podle návrhu designéra Luca Donckerwolka. Pohání jej pětilitrový desetiválec o výkonu 520 koní, který umožní zrychlení z 0 na 100 km/h za 4 s až na maximální rychlost 315 km/hod.

Ferrari F430 – jako na okruhu F1

Ferrari F430 – jako na okruhu F1
Autor: sleviste.cz
Ferrari je italská automobilová značka, která proslula především svými sportovními vozy a účastí v automobilových závodech (v počátcích především v závodech Formule 1). Firmu založil bývalý automobilový závodník Enzo Ferrari.  Pod kapotou F430 najdete motor o objemu 4 308 cm3 s maximálním výkonem 490 koní.

Porsche GT3 – nekompromisní speciál

Porsche GT3 – nekompromisní speciál
Autor: sleviste.cz
Nejrychlejší sériově vyráběné Porsche s atmosférickým motorem. Kdo neseděl v GT3, prostě jako by nebyl. GT3 je prostě čistě závodní stroj, který si ihned zamilujete. Bezpochyby nejlepší novodobé Porsche, jaké opustilo bránu automobilky. Motor o objemu 3 600 cm3 dává výkon 415 koní a určitě si vychutnáte i zrychlení z 0 na 100 km/hod. za pouhých 4,1 sekund!

Chevrolet Camaro SS – žijící legenda

Chevrolet Camaro SS – žijící legenda
Autor: sleviste.cz
Chevrolet Camaro SS s výkonem 432 koní je nejnovější verze legendárního amerického muscle caru, doplněná o moderní technologie, to vše v kombinaci s pořádným stádem koní pod kapotou, designem i zvukem motoru, který nikoho nenechá na pochybách, že tady se vyrábí adrenalin. Camaro nechybí v žádných honičkách silných aut v amerických akčních filmech už 60. Let minulého století.

Fotogalerie
7 fotografií