Tento jedinečný zážitek jsme pro vás našli na portálu Sleviště.cz. Nemusíte se bát, na paraglidovém padáku poletíte s profesionálním pilotem. Během 15minutového letu poznáte Krkonoše tak, jako málokdo – z ptačího pohledu v bezprostředním kontaktu s přírodou.

Váš let nad Krkonošemi bude zaznamenán na SD kartu
Autor: Sleviště.cz
Tato limitovaná nabídka na Slevišti.cz je zajímavá i tím, že si tento nevšední let můžete nyní objednat s 35% slevou. Namísto běžných 2 850 Kč tak zaplatíte přesně o tisícovku méně, tedy pouhých 1 850 korun.

Právě v tomto období jsou paraglidové lety nad Krkonošemi nejhezčí. Stačí si ho na Slevišti.cz co nejdříve objednat, dohodnout si termín a pak si už jen vzít pevnou sportovní obuv, dlouhý rukáv a dlouhé kalhoty,  v případě chladnějšího počasí i mikinu nebo větrovku. Místo startu bude záležet na momentálním počasí – vzlétnete buď z Černé hory, Medvědína nebo Pláně ve Špindlerově Mlýně.

Získáte i full HD záznam

Váš let bude navíc zaznamenán ve full HD kvalitě na SD kartě, takže si svůj adrenalinový zážitek budete moci kdykoliv připomenout. Jediné, co nemůžete, je váhat. Nabídka na Slevišti.cz je kapacitně i časově omezená!