Takové nabídce, kterou jsme pro vás našli na portálu Sleviště.cz, se opravdu jen těžko odolává. Naučit se za pár hodin paragliding, jak se tomuto sportu říká, a pak už si jenom vychutnávat požitek z letu, to skutečně stojí za to.

Minikurz za 5 hodin s 47% slevou

Sleviště.cz v těchto dnech nabízí minikurz padákového létaní s neuvěřitelnou 47% slevou. Co to obnáší? Vydáte se na pomezí Orlických hor a Jeseníků. Tady vás zkušení instruktoři naučí nejprve základům aerodynamiky a meteorologie.  Pak se seznámíte se základními částmi kluzákového padáku a sedačky a proberete také funkci záložního padáku.

Létat je tak snadné...
Autor: Sleviště.cz

Pak vás upnou do sedačky, připnou k padáku a začnou s pozemní přípravou. Naučíte se dostat padák do startovní polohy, zvládat korekce vrchlíku, zatáčet a dostat padák zpět na zem. Až se všichni přesvědčí, že padák řídíte vy a ne naopak padák vás, nastane čas na první skluz. Nebojte, bude to trvat necelou minutu a pár metrů (doslova - takže 2 m) nad zemí, ale zážitek je to veliký. Pak zkusíte 2-3 slety z menšího kopce a je to.
Pokud si chcete tento adrenalinový zážitek dopřát nebo dá jako dárek někomu blízkému, pak ale spěchejte: Tato jedinečná nabídka na Slevišti.cz je časově i množstevně omezená!