Dopřejte si zážitkovou střelbu na jedné ze čtyř střelnic v ČR.  Na portálu Sleviště.cz jsme pro vás našli výjimečnou akční nabídku: Z unikátních zbraní si budete moci zastřílet s neuvěřitelnou 70% slevou, takže vás tento zážitek namísto obvyklých 3 700 Kč bude stát jen 1 111 korun!

Nenechte si ujít nezapomenutelný zážitek: Střelbu z 12 zbraní!

Budete držet zbraně, které jste zatím mohli vidět jen v akčních filmech. Abyste si tento nezapomenutelný zážitek, nabízený krátkodobě prostřednictvím portálu Sleviště.cz, mohli vychutnat, nemusíte disponovat ani zbrojním pasem. Celou dobu vás budou provázet profesionální instruktoři, kteří na vše dohlédnou a vysvětlí a vše potřebné. Na střelnici vám samozřejmě zapůjčí i potřebné ochrany sluchu a zraku. Jedinečné zbraně můžete ochutnat celkem na čtyřech střelnicích, a to u Kladna, Sokolova, Jičína a Prostějova.

Zastřílíte si ze slavné odstřelovací pušky
Autor: Sleviště.cz

Celkem si vyzkoušíte 12 zajímavých zbraní nabitých 102 náboji, a pokud by vám to přišlo málo, na místě si můžete náboje dokoupit. Na Slevišti.cz jsme pro vás vybrali alespoň některé z nich:
Ak47 - 10 nábojů - 7,62x 39 = zbraň, která psala dějiny, nejrozšířenější zbraň na světě. Používána na všech kontinentech, jak v rukou vojáků a policistů, tak i v rukou teroristů.
M4  - 10 nábojů, 223 Rem = Americká legenda. Zbraň, která bojovala ve všech válečných konfliktech, kterých se zúčastnila U.S. Army.
Sa. 61 Skorpion - 10 nábojů, 7,65 Br = Zbraň je legendou a objevovala se ve výzbroji vojsk ministerstva vnitra ČSSR. Pro svoji skladnost a velkou přesnost je velmi oblíbená mezi atentátníky a teroristy. Používali ji výsadkáři i hloubkový průzkum.
UZI - 10 nabojů, 9 mm Luger = Slavná izraelská zbraň, známá z akčních filmů a her. Je velmi oblíbená u osobních strážců, ale i u teroristů. Používal ji dokonce i Chuck Norris.

Vyzkoušejte si zbraně, které používají vojáci a policisté na celém světě
Autor: Sleviště.cz

Střílení vás zrovna dvakrát nebere a přesto byste si rádi zvýšili hladinu adrenalinu? Žádný problém – na portálu Sleviště.cz stačí kliknout na sekci „Adrenalin“ a pak už můžete jen vybírat, zda se chcete projet nějakým superautem, s velkou slevou si zahrát tenis, naučit se základy golfu…