Pokud chcete vědět, jaké je to sledovat okolní přírodu nikoliv jen přes čelní sklo auta, pak si osedlejte koně. Na portálu Sleviště.cz jsme pro vás našli ojedinělou nabídku: Můžete tak učinit za pouhých 299 korun, které vás bude stát hodinová projížďka venku, pokud zvládáte alespoň základy jízdy na koni, nebo v jízdárně, kde se projede pod odborným dohledem učitele jízdy na koni.
Stáje jsou navíc v Statenicích jen kousek od Prahy, odkud to máte pouze 7 minut jízdy autem.
Ve výukové hodině, která běžně stojí 500 Kč, ale díky Slevišti.cz ji budete mít s 40% slevou, se věnujete správnému nasedání, úpravě třmenů, sedu, základním zásadám při jízdě na koni, výuce na lonži zaměřené na rovnováhu a správný sed jezdce. Výcvik je samozřejmě přizpůsoben úrovni jezdců, pokročilejší jezdci budou mít zcela jiný program.

Pokud ovšem zrovna koně „nemusíte“, nevadí. Na portálu Sleviště.cz najdete spoustu cenově velmi výhodných nabídek. Můžete se tedy projet některým ze super sporťáků, ochutnat vojenskou těžkou techniku, proletět se v letadle, zastřílet si na střelnici, nebo si vybrat z další široké nabídky adrenalinových zážitků.


Poukaz na projížďku v sedle koně můžete věnovat svým blízkým jako dárek k vánocům
Autor: Sleviště.cz