Hned po zahájení Miss internet se na stránkách http://www.blesk.cz/soutez/miss-internetu/2012/ přihlásilo prvních šest soutěžících – a jedna půvabnější, než druhá. Už teď sbírají hlasy, zatím vede teprve 16letá Nikol Morávková. Neváhejte proto ani okamžik a pusťte se teď hned do soupeření o titul nejkrásnější dívky dubna. Do soutěže se hlásí další a další, každá hodina, kdy budete váhat, vám tedy bude chybět!

Registrace v soutěži Miss internetu je zdarma a je jednoduchá. Stačí se zaregistrovat na stránkách http://www.blesk.cz/soutez/miss-internetu/2012/. Potom jen vyplníte krátký dotazník, vložíte profilovou fotku a souboj s dalšími dívkami může začít. Které to v této chvíli jsou?

Fotogalerie
6 fotografií

Karolína Janečková (23) studuje pedagogickou fakultu UK v Praze.
Autor: Soutěž Miss internetu
Karolína Janečková (23) studuje pedagogickou fakultu UK v Praze. Říká, že lepší je mít rád než nenávidět. V životě chce být dobrým člověkem a vzorem pro ostatní.

Lucie Marková (20) o sobě říká, že je tvrdohlavá, ale má srdíčko
Autor: Soutěž Miss internetu
Lucie Marková (20) o sobě říká, že je tvrdohlavá, ale má srdíčko. Nemá ráda hádky, žárlivost, lidi co pomlouvají, nesnáší cigarety. V životě to chce dotáhnout hodně daleko, touží po tom, pracovat v modelingu.

Jitka Adamjaková (33) je zatím nejstarší účastnicí Miss internetu
Autor: Soutěž Miss internetu
Jitka Adamjaková (33) je zatím nejstarší účastnicí Miss internetu, ale jak je vidět z profilové fotky, věk ji naopak přidává na kráse. Nejraději poslouchá hudbu 80. let., ráda také plete a luští křížovky.

Nikol Morávková (16) je nejmladší účastnicí soutěže
Autor: Soutěž Miss internetu
Nikol Morávková (16) je naopak účastnicí nejmladší. Na střední škole studuje obor umělecký písař. Jejím heslem je „nikdy to nevzdávat“. Řídí se jím, chce se stát modelkou.

Dominika Prchalová (18) neustále zkouší nové věci, tedy i své štěstí v soutěži Miss internetu.
Autor: Soutěž Miss internetu
Dominika Prchalová (18) neustále zkouší nové věci, tedy i své štěstí v soutěži Miss internetu. Studuje Biskupské gymnázium v Brně, také ona se chce věnovat modelingu. Závodně tancuje latinsko-americké a standardní tance,

Lucie Hemrová (22) se chce stát fotografkou
Autor: Soutěž Miss internetu
Lucie Hemrová (22) je momentálně po těžkém úrazu v důchodu. Přesto to nevzdává, d o soutěže se přihlásila jako vůbec první - alespoň v něčem chce prý jednou v životě vyhrát. Jejím vysněným povoláním je být profesionální fotografkou.