Tehdy devítiletá Božidara dostala za svou roli dokonce honorář 900 korun. "Bohužel to byl jediný film, chtěla jsem pokračovat, ale tatínek si to nepřál," říká s povzdechem v hlase jednatřicetiletá kráska, která v současné době pracuje jako osobní asistentka generálního ředitele jedné francouzské firmy.

Z natáčení filmu Poklad rytíře Miloty jí v paměti utkvěl herec Josef Bláha. "Byl to elegán a byl moc hodný, vzpomínám si, jak pořád srkal to svoje kafíčko. Na pana Augustu si zase pamatuju jako na nervózního chlapíka, který se pořád nervoval."

Božidara Richterová soutěží v Miss internet. Získá titul za květen?
Autor: Miss internet

Nejvíc na sebe ale Božidara upoutala, když s klackem v ruce vyhání ze silnice neposlušné divoké prase. "Nejprve jsem se ho bála, ale pak jsem poslušně udělala, co pan režisér chtěl. Nakonec mě ale stejně ta potvora trochu kousla," směje se Božidara, které nezvyklé jméno vybral otec. "Jsem pro něj prostě Boží dar, ale všichni mi říkají Dara nebo Dája."

Video
Video se připravuje ...

Božidara Richterová ve filmu Poklad rytíře Miloty Youtube.com

Richterová se také hlásila na konkurz moderátorky. V soutěži Talentmania toužila působit po boku Leoše Mareše. Jací muži ji vlastně imponují? "Chlap musí být v první řadě chlap, musí být hodný a musí mít charisma," prozradila na sebe Božidara a uvedla, že je v současné době volná! 

Staňte se hvězdou!

Neváhejte a zúčastněte se Miss internetu také. Stačí se zdarma zaregistrovat na stránkách www.missinternetu.cz, vyplnit krátký dotazník a vložit svou profilovou fotku. Stát se květnovou Miss internetu a nafotit profesionální fotobook od fotografa českých hvězd Jana Tůmy můžete i vy!

Hlasujte ZDE!