Co bys chtěla vzkázat čtenářům, kteří vám poslali hlas?
Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří mi fandili a poslali hlas a díky nim jsem se dostala na 1. místo v květnovém kole. To jsem nečekala.

Jak se těšíte na focení se známým fotografem Janem Tůmou?
Díky tomu, že jsem v dubnovém kole Miss internetu skončila na třetím místě, jsem s ním již měla možnost fotit. Atmosféra byla skvělá, opravdu jsem si focení užila. Na další focení a setkání s Honzou se opravdu těším.

Co myslíš, že je na tobě nejvíc sexy?
To musí posoudit druzí…snad oči?

Jsi zadaná?
Nerada bych něco zakřikla :o)) .

Jací se ti líbí chlapi?
Chlap musí mít charisma, musí z něho něco vyzařovat… Líbí se mi chlapi, kteří mají smysl pro humor a jsou společenští. Správný chlap musí být spolehlivý, inteligentní a musí ženě poskytovat pocit zázemí a bezpečí. Ve vztahu je strašně důležitá vzájemná důvěra a podpora.

Co na chlapech miluješ a co naopak nesnášíš?
Nesnáším chlapy, kteří jsou arogantní, žárliví, vulgární a vyžívají se v násilí. Naopak mám ráda, když je chlap vtipný, zábavný, tolerantní a galantní. Není nic krásnějšího, než když žena dostane od muže květiny :o))

Ideální první rande?
Na prvním rande musí přeskočit jiskra, musí fungovat chemie a ideální by bylo zažít něco ztřeštěného a neobvyklého.

Kam se chystáš v létě na dovolenou?
V létě jedu s kamarádkami do Řecka, kde máme v plánu cvičit Zumbu pod vedením kamarádky Janči Kroupové a také mám domluvené focení v Londýně. Na obojí už se moc těším.

Jaká je tvá nejoblíbenější celebrita, koho naopak nesnášíš?
Vyloženě oblíbenou celebritu nemám. Líbí se mi ale, když celebrita využije své známosti k tomu, aby někomu pomohla a angažuje se v charitě. Proto uznávám například Terezu Maxovou nebo Helenu Houdovou, které pomáhají dětem. Nemám ráda, když je někdo arogantní jen proto, že je známý nebo má peníze.

Fotogalerie
5 fotografií