Hlavní cenou je fotobook slavného fotografa hvězd Jana Tůmy. „Focení byla úžasná zkušenost,“ shodují se všechny dívky. Dnes je díky Blesku vidí 1,5 milionu našich čtenářů. Jak lépe nastartovat svou kariéru?

Soutěž nekončí. Šanci máte i vy! Už v neděli 1. července začíná speciální letní kolo Dívka léta! Stejně jako každý rok budou čtenáři Blesk.cz výbírat tu nejkrásnější dívku léta.

Nafoťte sexy letní fotky a přihlaste se!

Fotky jsou klíčem k úspěchu. O Miss internetu nerozhoduje žádná odborná porota ale pouze naši čtenáři. Hlasující proto musí vaše fotografie zaujmout už na první pohled! Požádejte proto přítele, kamarádku nebo někoho z rodiny, ať vám pomůže pořídit co nejzajímavější fotky. Léto je ideální příležitostí!

Poslední šance rozhodnout!

Červnové kolo unikátní soutěže krásy končí už v sobotu úderem půlnoci. Pokud máte mezi dívkami svou favoritku, máte jednu s posledních šancí poslat jí svůj hlas. Jednou SMS zprávou jí můžete připsat až 90 hlasů a pořádně zamíchat pořadím.

Banner
Autor: Blesk

Fotogalerie
5 fotografií

MISS KVĚTEN

1. místo

Monika Stránělová (22)
Studentka vysoké školy
Míry: 86-65-94
Výška: 170 cm
Váha: 56 kg
Znamení: Beran

Budoucí sestřička Monika Stránělová (22) studuje v Olomouci na Univerzitě Palackého. V dubnovém kole skončila na třetím místě. V květnu se jí ale podařilo zvítězit. „Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří mi fandili a poslali hlas,“ vzkazuje Monika.

2. místo

Monika Lukešová (18)
Studentka střední školy
Míry: 86-63-88
Výška: 167 cm
Váha: 52 kg
Znamení: Vodnář

Moničin cíl číslo jedna je momentálně úspěšně dostudovat Střední odbornou školu ochrany osob a majetku. Co po tom, ještě neví. Pánové, pokud se vám Monika líbí, máte smůlu. Je prý zadaná a šťastná. Pokud jste vytrvalí a tahle informace vás neodradí, prozradila nám recept, jak ji zaujmout. „Líbí se mi chlapi se smyslem pro humor. Miluju, když mě chlap z ničeho nic překvapí hezkým dárkem.“

3. místo

Veronika Dunovská (27)
Asistentka ředitele
Míry: 92-67-92
Výška: 170 cm
Váha: 57 kg
Znamení: Býk

Veronika Dunovská pracuje jako asistentka ředitele. Pochází ze Strakonic, kde také vystudovala obchodní akademii. Chtěla by se věnovat modelingu. S tělem bohyně, které má, to nebude žádný problém.