Fotogalerie
10 fotografií

Pamela Anderson (41)
Herečka a modelka, kterou právě pláž proslavila. Nebýt seriálu Pobřežní hlídka, nikdo by něvěděl, jak sexy dokážou být jednodílné červené plavky. Právě v nich zde Pamela pobíhala. Od té doby se na plážích celého světa objevila ještě mnohokrát a k radosti fanoušků už jen v bikinách či úplně bez nich.

Beyoncé (27)
Čokoládová zpěvačka, která nepatří k nejhubenějším, přesto svět její postavu miluje. Začínala ve skupině Destiny's Child, proslavila se pak hlavně jako sólistka.

Halle Berry (40)
Určitě patří k nejúspěšnějším bondgirl. Kromě Oscara je majitelkou i jednoho z nejvíc sexy těl na světě. Právě scéna z bondovky Day Another Day, ve které vylézá z moře, ji učinila ´nesmrtelnou´.

Britney Spears (28)
Popová hvězdička patří k nejsledovanějším hvězdám současnosti. V showbyznysu je odmala a tlak producentů a médií si vybírá svoji daň. Mluví se o její labilitě, občas se zhroutí, má za sebou pobyty v léčebnách, soud jí odebral děti. Střídá také období štíhlosti a pár kilo navíc. Přesto se vždycky zase vydrápe nahoru a předvede sexy figuru.

Jessica Biel (27)
Dokáže se udělat za nenápadnou i za strhující sexbombu. Americkou herečku jsme mohli vidět ve filmech Iluzionista či po boku Nicolase Cagea ve snímku Next. Na pláži ji však zcela jistě nepřehlédnete.

Jennifer Aniston (40)
Přestože dosáhla čtyřicítky, řadí se k nejkrásnějším ženám světa. Narozdíl od mnoha jiných krásek má navíc velký smysl pro humor. Prosadila se v komediálním seriálu Přátelé a jako jediná z šesti hlavních protagonistů se probojovala do hollywoodské první ligy. Pomohlo tomu i manželství s hercem Bradem Pittem, kterého jí však za pár let vyfoukla kolegyně Angelina Jolie.

Demi Moore (46)
Veteránkou mezi našimi kráskami je herečka Demi Moore. "Od pasu nahoru samý silikon", řekla o ní už před deseti lety jedna kolegyně. Bývalá manželka Bruce Willise šla však ještě dál a prý si nechala odsát tuk z nohou a poupravit kolena. Aby ne. Po rozchodu s drsňákem Brucem teď randí s o 16 let mladším kolegou Ashtonem Kutcherem. Nutno dodat, že Demi vypadá výborně.

Gisele Bündchen (28)
Nejúspěšnější modelka současnosti. Pochází z Brazílie a kromě její krásy ji proslavil i vztah s hercem Leonardem Di Capriem. Na pláži se příliš jako profesionálka nechová...

Jennifer Lopez (39)
Pro někoho ´ta s velkým zadkem´, pro jiné bohyně. Zpěvačka a herečka hispánského původu, která spolu se Salmou Hayek zbořila hollywoodský mýtus, že hispánky mohou hrát v amerických filmech jen služky, kamarádky, případně sexy doplňky. Po porodu dvojčat se Jennifer dostala zpět do formy.

Lindsay Lohan (22)
Za svůj nedlouhý život toho stihla opravdu hodně - od sladkého pihovatého děvčátka, které okouzlilo diváky ve snímku Past na rodiče, přes nadějnou herečku, kokainovou královnu, zatčení za řízení pod vlivem alkoholu až po přiznání lesbické orientace a skandální vztah se dýdžejkou Samanthou Ronson. Přesto všechno si najde čas zajít napláž a vypadat tam jako úpně obyčejná dívka.