Na internetu kolují už několik hodin snímky Míšy Štoudkové, kde jí intimní partie zakrývá pouze pěna do koupele. A někde ani to.

Jako první zveřejnil lechtivé fotografie server www.4men.cz. Tomu je prý mailem zaslal čtenář, který se podepsal jako Milan. Že by Milan Baroš? Z fotografií je zřejmé, že se nejedná o profesionální dílo, ale spíše o amatérské snímky, které si někdo dělal doma do svého soukromého alba. Na jedné fotce například tvoří pozadí za krásnou modelkou levný šampón, prázdný obal od koupelového gelu a zvláště znepokojivá je pak role toaletního papíru, která leží hned vedle.

Fotogalerie
2 fotografie

„Když se Míša dozvěděla, jaké snímky se nám dostala do rukou, tak byla zděšená. Prosila nás, ať je nezveřejňujeme, protože na snímcích je prý opravdu ona,“ popisuje reakci modelky, jeden z členů redakce.

Když jsme chtěli po Štoudkové komentář k fotografiím my, dvakrát nám nezvedla telefon. A tak si můžete prohlédnout partie těla vicemiss z roku 2005, které dosud vidělo jen pár vyvolených, z nichž podle zvěstí tvoří část i několik fotbalových reprezentantů Česka v čele s Milanem Barošem nebo Radkem Kováčem.

„Štoudková se vyspala s každým, kdo v téhle republice dělá vrcholový sport. Je to strašná matrace,“ řekla o ní dokonce její kolegyně Agáta Hanychová. Matrace možná opravdu je, ale nutno přiznat, že opravdu vydařená.

Více fotek nahé Štoudkové můžete najít zde!

Již zítra vám Blesk.cz přinese další erotické snímky této modelky.