Jejich city ovšem nezničila ani pravá identita! „Prostě jsem se toho dne hrozně nudil,“ vysvětluje Jeffery Storr z Vancouveru, proč se za lesbičku s nickem EtherealFey začal vydávat.

A toho dne slídil v místnosti pouze „pro ženy na ženy a žádné muže“ také Stanley Cooper pod přezdívkou Mullet4Life. Oba heterosexuální muži si začali povídat v domnění, že protějšek je lesbičkou. A ihned se do sebe zamilovali.

Stanley si vymyslel, že bude dvaadvacetiletou lesbičkou studující na Smith College. A netrvalo dlouho, aby Jefferyho přesvědčil k tzv. cybersexu. Oba hovořili o tom, jak si dráždí ženské pohlavní orgány, oba přitom drželi v ruce penis. A šli tak daleko, že si začali vyměňovat fotky, samozřejmě naprosto cizích dívek. Pak došlo na výměnu kytiček a posílání seznamů oblíbených písniček.

Stanley, dvaatřicetiletý mechanik z Hartfordu, to ale nevydržel a ze zoufalé lásky se přiznal k pravému pohlaví. „Myslel jsem si zcela jistě, že bych ji mohl změnit. Že ji přinutím milovat mě, i když jsem mužem,“ tvrdí Cooper. Jeho upřímné vyznání lásky Jefferyho tak dojalo, že se přiznal k vlastnictví mužství také.

„Není to o pohlaví. Pořád si spolu užíváme cybersex. Milujeme jeden druhého, ale prostě nejsme na gay sex a tyhle věci. Myslím, že na tom budeme muset pracovat. Už jsem ho políbil, ale neviděl jsem ho ještě nahého,“ tvrdí Jeffery.