Dominika Kadlčková
Autor: Jiří Černohorský

Dominika Kadlčková (21)

Tip Blesku: 70A

Spodní prádlo prý předvádí ráda a se svým tělem je spokojená. "Holky nadávají na tanga, ale mně nevadí, aspoň můžu upoutat pozornost zadečkem a nohama. Nemůžu se chlubit velkými ňadry, i když se říkalo leccos, nemám je udělaný a nosím velikost 75B."


368584:gallery:true:true

VIDEO: Co modelky prozradily o své postavě...


Libuše Vojtková
Autor: Jiří Černohorský

Libuše Vojtková (29)

Tip Blesku: 75A

"Po porodu bych ještě potřebovala zpevnit postavu. A stydím se za svůj zadek, po injekcích na ředění krve, takže nevypadá nic moc. A prsa? Před těhotenstvím byla malá a pevná, při něm velká a pevná a teď jsou menší a pevná míň. Podprsenku nosím 75B."


Eva Zubíčková
Autor: Jiří Černohorský

Eva Zubíčková (29)

Tip Blesku: 80C

V Americe exmilenka Wesleyho Snipese sice oblečení fotila, ale prádlo ne. "Jako každá žena mám nějaké komplexy. Myslím si, že bych mohla mít menší zadek, ale se svými ňadry jsem spokojená. Nosím velikost 75B a myslím, že je to zlatý střed."


368585:gallery:true:true

Přehlídka spodního prádla


Adéla Blažková
Autor: Jiří Černohorský

Adéla Blažková (24)

Tip Blesku: 70A

Tanečnice Terezy Kerndlové si odbyla přehlídkovou premiéru a hned tak ji prý na molu neuvidíme. "I tanečnice musí být exhibicionistka, ale nemám potřebu to dělat často. I když zajímavé prádlo jsem si ráda vyzkoušela. A jakou mám velikost? 75B."


Kateřina Kristelová
Autor: Filip Matušinský

Kateřina Kristelová (29)

Tip Blesku: 75A

"Necítím se jako modelka. Na postavě ale makám a nikdy do sebe nenechám říznout od plastického chirurga. I když, co se týče prsou, mnozí mi tvrdí, že bych měla. Mám košíčky 75B a dřív jsem si je vycpávala silikonovými polštářky."


 

Vysvětlivky :

70 A – jedničky - "rybízky"

75 A – větší jedničky - "jahůdky"

75 B – dvojky - "jablíčka"

80 C – trojky - "pomeranče"