Dita von Teese (striptérka)

Dita von Teese
Autor: Keystone

První sexuální zkušenost není v jejím případě nic k chlubení. "Bylo mi čtrnáct a prostě jsem to jen chtěla udělat,“ řekla v rozhovoru pro magazín Life & Style. "Byl to už dospělý skaut a dělali jsme to na piknikovém stolku," šokovala exmanželka rockera Marilyna Mansona.


Britney Spears (zpěvačka a kdysi nejslavnější panna světa po sv. Marii)

Britney Spears
Autor: AFP

Britney Spears založila v počátku své kariery image na tom, že je panna. Po letech se ale rozpovídala její matka Lynne. Uvedla, že Britney přišla o panenství už ve 14 letech s hráčem amerického fotbalu Regem Jonesem, kterému tehdy bylo 18 let. Zveřejnění detailů ze svého života Britney rozzuřilo a údajně se svou matkou od té doby nekomunikuje.


Sienna Miller (herečka)

Sienna Miller
Autor: Archív

Hvězda filmu The Factory Girl přišla o panenství se svou první vážnou známostí v 16 letech. Stalo se tak v domě jejích rodičů. Sienna uvedla, že toto místo vybrala proto, protože se tam cítila vždy bezpečně.


Angelina Jolie (herečka)

Angelina Jolie
Autor: AFP

Herecká sexbomba přišla o věneček ve 14 letech. Už tehdy si sex zpestřila pomocí nožů. Při orgasmu řezala do partnera a on do ní! Inu, každého rajcuje něco jiného...

 


Kelly Osbourne (dcera Ozzyho Osbourna)

Kelly Osbourne
Autor: keystone


Kelly nebyla vůbec žádná světice. První sex měla ve 13 letech a za pár měsíců šla na potrat. Dospívání tedy rozhodně nic moc.


Ashton Kutcher (herec)

Ashton Kutcher a Demi Moore
Autor: Archív

Manžel krásné Demi Moore měl první sex v 15 letech. Miloval se v lese a prý to bylo hrozné. Celá fraška trvala (naštěstí?) jen pár sekund. O dva roky později si to se stejnou slečnou zopakoval a už to prý bylo lepší. Opakováním se člověk prostě učí!