Výjimkou nejsou ani fotbaloví reprezentanti, kteří se mohou pochlubit nebývalými kráskami pod čepcem! Porovnávali jsme je, vybírali ty nejkrásnější a tohle je výsledek. Nejkrásnější a misskou mezi fotbalovými manželkami je podle nás životní družka Milana Baroše Tereza. Titul první vicemiss udělujeme Janě Jankulovské a na třetím místě se umístila Lucie Grygerová.

Miss fotbalová manželka

Tereza Barošová Franková (23)

Tereza Barošová
Autor: Jakub Ludvík

Půvabná manželka reprezentačního útočníka Milana Baroše, který hraje za turecký Galatasaray Istanbul. A právě v tomhle městě se 1. srpna tajně vzali. Po pětiletém vztahu plném vášní, rozchodů, návratů žárlivosti a odpuštění. V září očekávají narození dcery. Jednou už o miminko přišli, když Tereza v listopadu 2007 potratila. Tereza je moc pěkná baba s postavou modelky, ale modelingu se nikdy nevěnovala. Vždy udivovala svým velikánským poprsím, které údajně vylepšili plastičtí chirurgové. V lednu dala svému miláčkovi nezvyklý dárek: Nechala se nafotit naším předním fotografem Jakubem Ludvíkem a vznikl tak kalendář odvážných fotek Terezy, který měl být určen jen Milanovi. Fotky se ale dostaly do médií.

1. vicemiss fotbalová manželka

Jana Jankulovská (35)

Jana Jankulovská je podle Blesku druhou nejkrásnější manželkou českých fotbalových reprezentantů
Autor: Milan Hladil pro Playboy

Krásná krupiérka se s Markem v Ostravě seznámila, když byl ještě fotbalové ucho a jezdil otřískaným favoritem. Ona je o čtyři roky starší a tehdy už vydělávala slušné peníze. Marek dnes občas žertem říká, že si ji vzal pro peníze – měl prý tenkrát jen jedny džíny, jedny tenisky a kartáček na zuby! Byla to každopádně láska na první pohled. Mají spolu dvě dcery, Kristýnku a Karolínku. Dnes vydělává velké peníze Marek. K narozeninám mu Jana věnovale sérii svých erotických snímků.  Marek není ale žádný žárlivec a tak neměl nic proti tomu, aby se potěšili pohledem na jeho krásnou manželku i jiní muži. Fotky tak vyšly v Playboyi. Sexy kráska, která prošla několika soutěžemi krásy, odmítá nálepklu modelky, popřípadě bývalé modelky. „Na modelku mám moc velká prsa,“ řekla Blesku se smíchem…

2. vicemiss fotbalová manželka

Lucie Grygerová

Lucie Grygerová
Autor: Prazdroj

Ještě jako hráč Drnovic okouzlil Zdeněk svou budoucí manželku Lucii svými střapatými vlasy a výrazným nosem. A celkově image rebela. A na co sbalila Lucie Zdeňka? Je to prostě krásná žena! A navíc rozumí fotbalu, takže se může se svým fotbalistou o jeho sportu bavit doma. Mohou spolu probírat neproměněné šance nebo neodpískané ofsajdy. Také se oba netají tím, že jim z jejich malého Davida určitě vyroste fotbalista. Lucie měla ráda fotbal už jako malá holka a jednou dostala pod stromeček kopačky. A to tomu tehdy rodiče dali, Lucka si je obula a klapala s nimi po domě celé dny. „Chápu, že to pro ně bylo k nevydržení…“ vzpomíná s uznáním Lucka.

... a tohle jsou nejhezčí slovenské partnerky

Miss

Patricia Paris Vitteková

Patricia Paris Vitteková
Autor: anc

Bývalá zpěvačka pověsila své řemeslo na hřebík v roce 2004, když potkala svou životní lásku, fotbalistu Roberta Vitteka. „Okamžitě mě zaujal, byla jsem jím úplně unešená," vzpomíná na seznámení Patricia Paris. On byl už tehdy uznávaný fotbalista a ona známá zpěvačka se slibně rozjetou kariéru. Nad ambicemi krásné zpěvačky ovšem zvítězila láska. Už po týdnu známosti prý měli vybraná jména pro děti, které by spolu jednou chtěli mít. Po třech měsících Vittek požádal Patricii o ruku a krátce nato, v březnu 2005, se konala svatba. A naplánovaná jména dětí už mají své nositelky. Jejich dcery se jmenují Sofia Zara a Cynthia Lara.

1. vicemiss

Barbora Lovásová

Barbora Lovásová
Autor: anc

Přítelkyně Martina Škrtela si s Martinem dlouho jen psala. Jednoho dne se dohodli, že se konečně sejdou. A jak vzpomíná Barbora, oba měli pocit, že se už znají dlouhá léta, skvěle si rozumí a mohou se bavit o všem. Barbora se za svým milým nemohla přestěhovat ani do Petrohradu ani do Liverpoolu, kde momentálně hraje, protože studuje na obchodní akademii v Trenčíně. Vzájemně se tak užívali hlavně o prázdninách. Martin se s Barborou radí o všem, nedávno mu např. asistovala při výběru domu. „Řekla jsem mu ale, aby si vybral tak, aby byl spokojený hlavně on. Pro mě není problém uklidit třeba i velikánský barák,“ říká s úsměvem kráska. Barbora stojí při Martinovi i teď, kdy se potýká se zraněním sanice.

2. vicemiss

Martina Fraňová

Martina Fraňková
Autor: anc

Přítelkyně Marka Hamšíka se s hráčem SSC Neapol znala od dětství. Hrávala totiž házenou ve stejném týmu jako Markova sestra. Mladý Hamšík se často chodil dívat na zápasy své sestry a také své budoucí přítelkyně. A jak se říká, jednoho dne přeskočila jiskra. Poté, co Hamšík získal angažmá v SSC Neapol, odstěhovala se s ním Martina na jih Itálie. A dokonce začala hrát házenou za neapolský tým. Letos v létě pár informoval, že je Martina těhotná a Marek se stane poprvé hrdým otcem. Má se jim narodit syn.