A to platí i u těch nejslavnějších. Přinášíme žebříček nejméně přitažlivých hvězdných dekoltů světa, jak jej sestavili fanoušci v několika celosvětových internetových anketách.

PAMELA ANDERSON (42)
Slavná záchranářka má sice 42 let, ovšem její prsa sotva patnáct. Na silikonové implantáty je to ale úctyhodný věk. Americký plastický chirurg Alex Karidis prozradil médiím, že poprsí nejslavnější sexbomby nejméně čtyřech zákrocích v tak zoufalém stavu, že ho už ne nezachrání ani nejlepší lékař. A tak se v Pamelině dekoltu implantáty přesouvají nekontrolovatelně do různých stran.

Pamela Anderson
Autor: profimedia.cz


KATIE PRICE (31)
Britská modelka si nejprve dala zvětšit poprsí do obřích rozměrů a teď si je postupně nechává zmenšovat. Proč? „Když si lehnu, mezi dvěma obrovskými balony vznikne velká díra,“ říká. Ještě hůře popisuje pooperační stavy: „Po jedné operaci jsem myslela, že zemřu.“ Několik dní měla problémy s řečí a byla částečně ochrnutá.

Katie Price
Autor: profimedia.cz


VICTORIA BECKHAM (35)
To, že manželka fotbalisty Davida Beckhama má otřesné poprsí, je i vědecky zdůvodněné. Italský chirurg Patrick Malucci studoval vzhled operovaných žen a zjistil, jak by měl vypadat ideál. Nejdůležitější je prý směřování bradavek. Mají směřovat nahoru a horní část prsou musí být kratší než dolní. Podle Malucciho jsou implantáty Victorie příliš kulaté.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz


TORI SPELLING (36)
Díra mezi prsy Tori Spelling (36) je pro plastické chirurgy dokonalou antireklamou. Herečka si první implantáty vyprosila na bohatém tatínkovi Aaronovi už v šestnácti. Zákrok však nesplnil její očekávání – umělá prsa od sebe byla na hony vzdálena. Ale každý další zákrok její stav ještě zhoršil. Herečka se nakonec přiznala, že touhou po kráse si svůj dekolt navždy zničila.

Tori Spelling
Autor: profimedia.cz


JENNA JEMESON (35)
Americká pornohvězda je jednou z nejpřitažlivějších žen světa. Svoji velkou kariéru začala už jako šestnáctiletá. Nejdříve se živila jako striptérka a potom ji zlákala filmová branže. Dodnes má na kontě přes sto erotických filmů. Svým rozhodnutím nechat si zvětšit poprsí rozšířila okruh obětí plastické chirurgie. Její implantáty jsou obrovské a navíc je hyzdí ještě pooperační jizva.

Jenna Jameson
Autor: profimedia.cz