Hollywoodská kráska, která je teď vdaná za zpěváka Keitha Urbana, na manželství s Cruisem nevzpomíná příliš v dobrém. I v sexu se musela častokrát podřizovat jeho choutkám. "Zažila jsem posedlost. Zažila jsem ztrátu a lásku a časy plné zármutku. Mám zkušenosti se zvláštními erotickými fetišistickými pomůckami, ale i s běžným monogamním životem," řekla Kidman.

Herečka o časech po boku Cruise nemluví radostně, zároveň mu však neupírá to, že právě díky němu se brzy dostala na výsluní popularity: "Velmi brzo jsem se stala slavnou. Bylo to proto, že jsem byla manželkou NĚKOHO."

A ještě dnes si Kidman pamatuje na to, že ji její agenti od manželství s Cruisem zrazovali: "Nevdávej se, zničí ti to kariéru. Ale já jsem říkala, že jsem zamilovaná. Rozhodně jsem se nevdávala kvůli tomu, abych byla slavná díky němu."

Fotogalerie
2 fotografie

Hvězda filmu Moulin Rouge, která je na obálce časopisu oděná jen do vyzývavého černého body a černých podkolenek, je se svým současným vztahem s Keithem Urbanem spokojená, ale zároveň tvrdí, že se na manželství musí stále pracovat. Tuto instituci považuje za zvláštní a nebezpečnou.