Kvůli snoubenci Martinu Tůmovi (26) řeší i další pracovní nabídky.

Kristelová sice partnerovi hodlá o kšeftu teprve říct, ale pro firmu do propagačního materiálu už poskytla své vyjádření o vztahu k pomůckám při sexu. „Divím se, že stále dost lidí má s erotikou a sexem problém a stydí se jít koupit nějakou tu erotickou pomůcku. Nejsem puritán, tak ráda přiznám, že je erotika mojí denní součástí. A takovéhle pomůcky vztah jedině okoření,“ uvádí a rozpovídala se i o kombinovaném lubrikačně masážním gelu. „Už se těším, až ho vyzkouším se svým přítelem. Určitě si dopřejeme masáž a potom ho ráda ochutnám. Samozřejmě nemyslím Martina,“ dodává.

449851:gallery:true:true
Martin prý na Katčinu práci trochu žárlí

V rámci propagační kampaně má moderátorka dokonce gelem masírovat muže, jehož jí určí agentura. „Co na to Martin řekne, nevím. Ten by si mě nejradši zavřel do vitrínky vedle svých trofejí z hokeje,“ řekla Blesku.

Kvůli příteli zvažuje Kateřina i další svoje aktivity. „Po konci pořadu Šedesátka řeším v TV Barrandov další nabídku. Nemůžu ještě přesně říct, co to bude, ale každopádně se jedná o lukrativní záležitost. Chci ale práci skloubit se soukromím tak, abych měla na Martina víc času než doposud. Lepšího chlapa bych těžko našla,“ uzavřela.