Hormony s Cherelle Dudfield mávají skutečně silně. Nejraději ze všeho má postávání u hlavní ulice ve městě Invercargill na jihu Nového Zélandu. Když kolem ní projíždí větší počet aut, rozepne si bundu a vystaví na řidiče nahá ňadra. Kromě toho, že narušuje bezpečnost dopravy, hazarduje i se svým životem. Naposledy to pro ni mohlo skončit tragicky, jeden řidič ztratil pozornost a srazil ji.

„Stála jsem jako vždy na středové čáře, rozepnula si bundu a v tom jsem uviděla auto, jak se na mě řítí. Rozhodla jsem se utíkat, ale po chvíli jsem ucítila náraz,“ řekla Cherelle televiznímu kanálu 3News. Kamarádi ji odvezli do nemocnice. „Nevěděla jsem, odkud krvácím a nemohla jsem se hýbat.“ Policie má na celý incident jiný pohled.

„Dívka byla pod vlivem alkoholu a riskovala nejen svůj život, ale i život motoristů,“ řekl seržant Olaf Jensen. Cherelle prozradila, že po tomto zážitku dostala od osudu řádnou lekci. „Už se nikdy neopiju a už nikdy neudělám takovou hloupost,“ kála se před kamerami.

Cherelle se nakonec dostala i před soud, který jí nařídil zaplatit pokutu ve výši 275 dolarů. Teď už prý svoje přednosti ukazuje jen dobytku na nedaleké farmě.