Co je u manželky nejdůležitější? Krása, věrnost, inteligence, mateřství, nebo snad pracovitost?

Rachel Weisz
Autor: ČTK

Ideální manželka podle Britů - herečka Rachel Weisz.

Přinášíme desítku českých celebrit, které podle nás znázorňují deset různých typů žen. V anketě vlevo nahoře vyberte tu podle vás ´nej´ manželku:

Dana Morávková - inteligentní
V každé situaci dáma. Má skvělý vkus, nikdy vás neztrapní, je zdravě sebevědomá. Dana Morávková je už 14 let vdaná za hudebníka Petra Maláska a zdá se, že jejich manželství je bez mráčku.
Riziko:
Bude chytřejší než vy.

466589:gallery:true:true


Veronika Žilková - plodná
Má šest dětí (čtyři vlastní, dvě adoptované) - stíhá být matkou i herečkou na plný úvazek. Nedovolí vám ´zfotrovatět´, je výstřední a činorodá. Je potřetí vdaná, jejím manželem je Martin Stropnický.
Riziko:
Získáte do rodiny Agátu Hanychovou.

466583:gallery:true:true


Sabina Laurinová - roztomilá
Jejími přednostmi jsou nevinný kukuč a dlouhé vlasy, kterými si umí nádherně pohrávat. Působí jako nenáročná, skromná žena, která se léty nemění. Sabina měla vztah s Pepou Vojtkem, nyní chodí se zubařem Karlem Kameníkem.
Riziko: Věčná princezna.

466588:gallery:true:true


Michaela Kuklová - trpělivá
Křehká, oduševnělá žena, partnerovi oddaná. Neprosazuje se, nerada obtěžuje okolí svými problémy. Dlouhá léta byla vdaná za Jiřího Pomeje, jeho podnikatelské krachy a alkoholismus přivedly herečku téměř ke zhroucení. Teprve pak našla sílu se rozvést.
Riziko: Bude tiše trpět.

466587:gallery:true:true


Alice Bendová - sexy
Má šmrnc, charisma, postavu, za kterou se každý muž ohlédne. Okolí vám ji bude závidět. Navíc je vtipná. Alice Bendová je šťastně vdaná za bývalého hokejistu, se kterým má dvouletého syna Vašíka.
Riziko: Budete odhánět dotěrné ctitele.

466585:gallery:true:true


Dagmar Havlová - silná
Žena, o kterou se můžete opřít. Dokáže se za vás bít v každé situaci. Kdo se vám postaví, toho vypíská. V nemoci u vás bude bdít ve dne v noci. Dagmar Havlová je manželkou exprezidenta Václava Havla.
Riziko: Dominance.

466586:gallery:true:true


Monika Žídková - věrná
Kdo by nechtěl mít doma Miss Europe? Něžná kráska, vystudovaná učitelka, nikdy se podle svých slov nehádá. Jako jedna z mála vítězek soutěže miss má stále svého prvního partnera. Rodině dává přednost před kariérou.
Riziko: Před každým jídlem si budete muset umýt ruce.

466592:gallery:true:true


Anife Vyskočilová - divoká
Nikdy se s ní nenudíte, netušíte totiž, co udělá či řekne v příští minutě. Život s ní může být jako návštěva Disneylandu - bez nároku na odpočinek! Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila je podle médií nyní single.
Riziko: 24 hodin denně.

466584:gallery:true:true


Ivana Trumpová - bohatá
Má tolik peněz, že vedle ní nebudete muset nadosmrti hnout prstem. Je velmi zaměstnaná, nebude mít velké nároky na váš čas. Hodně cestuje, poznáte s ní celý svět. Poslední manžel - o 24 let mladší italský playboy -právě se rozvádějí.
Riziko: Najde si mladšího.

466591:gallery:true:true


Barbora Munzarová – parťačka
Žádná přešlechtěná květinka, ženská do nepohody, která si s sebou na výlet do přírody vezme spíš nůž a kompas, než kabelu šminek. Muž si s ní má vždycky co povídat. Rozumná, bez manýr a hysterie.
Riziko: Zástěru budete doma nosit vy.

466590:gallery:true:true