Smlouva s Victoria´s Secret je snem asi každé modelky. Ročně se o ni uchází deset tisíc krásek z celého světa, protože spolupráce s firmou vyrábějící luxusní spodní prádlo znamená absolutní vrchol kariéry.

 

466652:gallery:true:true

Miss Universe SR 2007 Lucii Senášiové se to podařilo. Lidé z Victoria´s Secret ji dokonce nedávno oslovili už podruhé. Z jejich strany je o slovenskou krásku velký zájem.

Lucia Senášiová
Autor: Peter Korček


„Z Victorias´ Secret jsem dostala nabídku už podruhé. Prvně to bylo ještě v čase, kdy jsem žila v Los Angeles. Takže jsem nabídku odmítla,“ překvapuje vnadná kráska, které by pozice sexy anděla slušela.

Teď však exkluzivní smlouvu nabídli Senášiové znovu. „Zatím se k tomu nebudu vyjadřovat, protože ještě nič není jisté,“ řekla času.sk modelka Lucia.

 

Lucia Senášiová má dokonalé křivky pro prádlo Victoria´s Secret.
Autor: anc

Kdyby však nabídku přijala, zařadila by se mezi nejznámější světové topmodelky jako je Heidi Klum, Adriana Lima, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio nebo naše Karolína Kurková, která pro Victoria´s Secret pracuje už několik let. Senášiová by mezi krásné modelky určitě zapadla. Nemyslíte?