Thomas a Scott se oba narodili jako žena a podstoupili změnu pohlaví. Seznámili se v roce 2005 na setkání transsexuálních mužů. Když se viděli znovu po dvou letech, bylo jim jasné, že se oba zamilovali. Pak se vzali.

„Věděli jsme, že chceme být spolu,“ říká Scott. „O dva měsíce později jsem dal výpověď v práci, abych mohl být s Thomasem a jeho dvěma syny. Ti mi nyní říkají táta dvě,“ dodává Scott s úsměvem. V prosinci 2008 se Moore rozhodl otěhotnět za pomoci spermatu od dárce.

Když si v 16 letech Scott ještě jako Jessica změnil pohlaví, jeho rodiče utratili téměř 140 tisíc korun za odstranění jeho obřího poprsí. Na změnu pohlavních orgánů ale již neměli peníze. To se nakonec ukázalo jako dobře, protože v červnu 2009 mohl Scott otěhotnět.

Miminku se daří dobře a na svět by mělo přijít již za měsíc. Ultrazvuk odhalil, že to bude chlapeček, pro kterého pár již vybral jméno Miles. Scottův příběh připomíná případ Thomase Beatieho, který se taktéž narodil jako žena, prodělal částečnou změnu pohlaví a poté porodil dokonce dvě zdravé děti.

Fotogalerie
2 fotografie