V jednu chvíli měl všechno, ženu, dvě děti, které ho zbožňovaly, slávu, peníze… Ve své knize, která popisuje jeho život mimo wrestlerský ring, odhalil, jak špatně na tom byl, když ho všichni opustili.

"Celé dva dny jsem civěl v koupelně do zrcadla. Pistoli jsem měl v ruce, prst na spoušti a přemýšlel: ‘Bylo by to tak jednoduché’. Prostě jsem tam jen seděl, spolykal půlku balení Xanaxu, ne těch malých, ale těch koňských dávek, spláchnul to Captainem Morganem," popisuje Hogan nejhorší chvíle jeho života.

Všichni ho opustili

"Dům byl prázdný, příliš tichý. Nezvládám dobře samotu. Děti byly pryč, žena byla pryč. Už i dřív odešla, ale teď to bylo jiné, už to nechtěla spravit. Podala žádost o rozvod. Pořád jsem na to myslel. Dcera si myslí, že já jsem ten důvod, proč Linda odešla. Nemluví se mnou. A pak můj syn. Byly to čtyři měsíce od té jeho příšerné nehody. Každý den jsem si to pořád dokola přehrával v hlavě."

Jeho syn Nick se svým nejlepším kamarádem Johnem Grazianem, který byl pro Hogana jako člen rodiny, měl ošklivou autonehodu, z které Nick vyvázla jen s lehkými zraněními ale John měl prasklou lebku a bez lékařské péče se neobejde do konce života. Nick byl potom odsouzen na osm měsíců vězení.

Fotogalerie
3 fotografie

Trápili ho i zdravotní problémy

"Pořád jsem myslel na Lindu. Jak mě mohla opustit uprostřed toho všeho? Jak jen mohla? Litoval jsem sám sebe. Nevím jestli se budu moct ještě někdy věnovat wrestlingu. Všechno mě bolí. Boky, kolena, záda… Musím sedět v křesle, i když si čistím zuby. Donutilo mě to dát prst na ukazováček a nabitou zbraň si strčit do pusy. Spadl jsem na úplné dno a byl tam celé dva dny. Ten hlas v mé hlavě nechtěl přestat: ‘Měl bych to udělat. Jenom sraby spáchají sebevraždu. Mé rodině bude lépe beze mě. Kdo se postará o děti? Proč to neskočit? Tak dělej!’ Celou dobu jsem měl prst na spoušti. Konečky mých prstů jsou pořád tupé od zranění které jsem si pořídil 90. roce. Asi jsem mohl zmáčknout spoušť, aniž bych o tom věděl. Boom a konec.

Záchrana přišla v poslední chvíli

Na poslední chvíli zvedla Hogana z absolutního dna Laila Ali, dcera slavného boxera. Holka, kterou sotva znal. „Prostě jen zavolal jak se mám. Z nějakého důvodu mě ten telefonát strašně pomohl. Nikdy jsem jí to neřekl, možná by ani nerozuměla jaký vliv to na mě mělo, ale Laila Ali mi zachránila život!“