Konzole není pouze držák na závěsy. Jedná se také o elektronické zařízení, které lze připojit k televizi. Slouží primárně k hraní her, ale v dnešní době na něm najdete i mnoho dalších funkcí. Přehrávání DVD, promítání fotografií nebo možnost se připojit na internet.

Jednou z takových konzolí na našem trhu je i Xbox 360. I přes název, co zní jak označení nějakého lékařského nástroje, se jedná ve skutečnosti o chytrou krabičku plnou multimediální zábavy.

Existuje na něj přes 700 her a výběr je opravdu široký. Pomocí Xbox 360 můžete zpívat známé písničky a sama konzole vám řekne, jak dobře vám to jde. Můžete si také založit vlastní skupinu a hrát na speciálně upravené nástroje. Nikdy jste nehráli na kytaru nebo na bicí? Nevadí. Hra začíná od úplných začátků. Stačí mačkat tlačítka na plastových napodobeninách reálných nástrojů a sbírat tak body.

Existují tu i hry skvělé hry pro děti. Můžou tu například budovat svojí farmu zvířátek od úplného začátku. Postavit domečky, zvířátka krmit a udržovat je šťastné.

Xbox 360 pak samozřejmě nabízí i možnost přehrávání DVD, můžete si zde prohlížet digitální fotografie nebo se připojit k internetu z pohodlí vašeho obýváku.